Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! - Μαρινάκης: «Ο Κούγιας είναι σκουπίδι του ποδοσφαίρου» (VIDEO)

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! - Μαρινάκης: «Ο Κούγιας είναι σκουπίδι του ποδοσφαίρου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτήριζε on camera «σκουπίδι» τον νυν αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι ωραία πράγματα μπορεί να σου προσφέρει το διαδίκτυο και να σου θυμίσει… Ναι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης που τώρα έχει αντιπρόεδρο στον Ολυμπιακό, τον Αλέξη Κούγια, κάποτε τον χαρακτήριζε σκουπίδι…

Μπορεί τώρα Μαρινάκης – Κούγιας «να φιλιούνται, να αγκαλιάζονται», αλλά κάποτε υπήρχε μία κόντρα με επικές, αξέχαστες ατάκες. Ο ένας έστρεφε τα βέλη του στον άλλο και εμείς δεν μπορούμε να τα παρακάμψουμε… Διότι σαν πολλά ακούσαμε και διαβάσαμε τα τελευταία 24ώρα μετά το «διπλό» της ΑΕΚ μέσα στο Καραϊσκάκη με 1-2 επί του Ολυμπιακού.

Και αναφερόμαστε στις επικές δηλώσεις Μαρινάκη μετά από ματς στο Καραϊσκάκη με τη Μονπελιέ, όπου οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 3-1.

Ήταν στις 7 Νοεμβρίου του 2012 και ο Μαρινάκης αφού αποθέωσε την ομάδα του, εν συνεχεία έλεγε: «Όπως είδατε σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε πισώπλατα χτυπήματα.

Τόσο εγώ, όσο και ο Ολυμπιακός. Δεχόμαστε επίθεση από “σκουπίδια”, όπως είναι ο Αλαφούζος, το κανάλι του ΣΚΑΙ, αλλά και ο Κούγιας.

Πρέπει να απομονώσουμε όλα αυτά τα στοιχεία και να τα αφήσουμε πίσω, ώστε να πάμε μπροστά».

Δείτε το βίντεο:

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X