ΑΕΚ: «Κλειστά χαρτιά» από Αλμέιδα και στο ματς με τον Άρη, δεν ανακοινώνει αποστολή

ΑΕΚ: «Κλειστά χαρτιά» από Αλμέιδα και στο ματς με τον Άρη, δεν ανακοινώνει αποστολή
Photo Credits: INTIME

Σε ακόμη ένα ματς της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα κρατά «κλειστά» τα χαρτιά του και δεν ανακοινώνει αποστολή ούτε για το παιχνίδι με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-2), στρέφει όλη της την προσοχή στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη, με τον Ματίας Αλμέιδα για ακόμη μία φορά μέσα στη σεζόν να κρατά «κλειστά χαρτιά».

Τακτική α λά… Ολυμπιακός ακολουθεί και στο παιχνίδι με τον Άρη ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα. Ο «Pelado» δεν θα ανοίξει τα χαρτιά του ενόψει του πρώτου ματς των «16» του Κυπέλλου με τους «κίτρινους» το βράδυ της Τετάρτης (10/1) στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν θα ανακοινώσει αποστολή.

Έτσι τα δεδομένα περί των απόντων είναι αυτά που ξέρουμε… Ότι απουσιάζουν οι Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι που συμμετέχουν με τις Εθνικές του ομάδες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και Ασίας.  Ο Μάνταλος έχασε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω αδιαθεσίας, ενώ όπως δόθηκε επίσημα  από την ΑΕΚ, έμεινε ξανά εκτός προπόνησης και αναμένεται να μπει απ’ αύριο κανονικά, με αποτέλεσμα να χάσει και το παιχνίδι Κυπέλλου με τους «κίτρινους».

Τέλος, είναι ένα ερώτημα αν ο Σέρχιο Αραούχο θα είναι στην αποστολή της ομάδας, αφού εδώ και κάποιες μέρες προπονείται κανονικά.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X