Ο Μελισσανίδης θα τους κάνει να βάλουν και σήμα... το τακούνι

Ο Μελισσανίδης θα τους κάνει να βάλουν και σήμα... το τακούνι

Ο Ενωσίτης είδε με θλίψη όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ και βλέπει την ελεύθερη πτώση μιας άλλοτε μεγάλης ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από το ντέρμπι στο Φάληρο είχαμε πει στο enwsi.gr πως έφτασαν στο σημείο να μην έχουν έναν Ολυμπιακό να βάλουν μπροστά. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστάρη πλεόν τον κατά δήλωση του φίλαθλο του Παναθηναϊκού δικηγόρο. Κι όταν λέμε μπροστάρη, το εννοούμε. Δεν είναι μόνο για θέματα της πολιτικής τους. Αυτής της εξτρεμιστικής που ακολουθούν.

Ο Κούγιας είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο πριν το ματς, αυτός μιλάει στους παίκτες, αυτός εκπροσωπεί στο γήπεδο τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με παρόντες στο γήπεδο, ο μέχρι πρότινος «αντ’ αυτού» Καραπαπάς μέχρι το σφύριγμα της έναρξης δεν είχε καν εμφανιστεί έξω. Κούγια παρόντος πλέον στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει άλλος. Για κανά ποστάρισμα στα social μόνο, αφού δεν το κατέχει ο άλλος.

Ούτε καν θυμίζει Ολυμπιακό!

Όχι πως πριν ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, αλλά τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο εικόνας δεν είχαν φτάσει. Γιατί ας πούμε όταν βλέπεις τον Καραπαπά ή τον Κουντούρη τουλάχιστον σκέφτεσαι πως βλέπεις κάτι από Ολυμπιακό. Ό,τι τέλος πάντων εκπροσωπεί ο Ολυμπιακός όλα τα τελευταία χρόνια. Κι ό,τι τέλος πάντων σου δημιουργεί ως αίσθηση αυτό που εκπροσωπεί ο Ολυμπιακός.

Αλλά τώρα πλέον δεν βλέπεις καν αυτό. Βλέπεις κάτι που σε κάνει να σκέφτεσαι αν παίζεις με την Παναχαϊκή, τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ΑΕΛ, τον Άρη Πετρούπολης ακόμη και φυσικά με την Κόρινθο που είναι και η νυν ομάδα του. Άλλωστε το όλο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί σε κάτι τέτοιο παραπέμπει.

Σα να είναι σε τοπικό

Όποιος έχει εμπειρία από ματς ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και μάλιστα ακόμη και τοπικού επιπέδου, σίγουρα αισθάνθηκε στο Φάληρο την Κυριακή πως σε κάτι τέτοιο είχε βρεθεί. Πως δηλαδή η ΑΕΚ έπαιζε κύπελλο με κάποια ομάδα τέτοιου επιπέδου. Με όλα τα κομφόρ. Κάποιοι περίεργοι με επικεφαλής έναν τύπο που παραπέμπει σε κλασικές φιγούρες παραγόντων σε γήπεδα ερασιτεχνικού και τοπικού επιπέδου, φώναζαν στον διαιτητή, διαμαρτύρονταν και τα σχετικά.

Επίσης απαραίτητο συστατικό σε τέτοια γήπεδα και ο γραφικός ή οι γραφικοί που κάθονται πάνω από τους πάγκους και βρίζουν τον προπονητή και παίκτες του αντιπάλου. Δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να βρεις ποιος έπαιζε αυτόν τον ρόλο την Κυριακή…

Από το “Ρίχτε μπάλες” στην… Κόρινθο

Θα μας πείτε βέβαια γιατί πέρσι που κλωτσάγαν τις μπάλες μέσα στο γήπεδο, που παρέπεμπε το όλο σκηνικό; Για να είμαστε ακριβείς, ούτε στο ερασιτεχνικό – τοπικό δεν τα βλέπεις αυτά, αλλά τουλάχιστον έβλεπες να τα κάνουν αυτοί που ξέρεις πως εκπροσωπούν αυτό που είναι σήμερα ο Ολυμπιακός. Έλεγες ρε αδερφέ πως τα κάνουν αυτά Ολυμπιακοί στο κάτω – κάτω.

Τώρα βλέπεις ένα σκηνικό σήμα κατατεθέν του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα σε ερασιτεχνικό – τοπικό επίπεδο (κυρίως βέβαια περασμένων δεκαετιών για να λέμε την αλήθεια) και το βλέπεις να διαδραματίζεται σε Ολυμπιακός – ΑΕΚ, έχοντας στο επίκεντρο τον επικεφαλής της ομάδας της Κορίνθου που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!!!

Που τους έφτασε ο Μελισσανίδης

Κι εντάξει, θες τον συγκεκριμένο ως δικηγόρο που λέει κι ο Τάκης Τσουκαλάς στους Ολυμπιακούς όταν τους καλεί από την εκπομπή του να μην βρίζουν. Τον θες για δικαστικές υποθέσεις που επιδιώκεις να ανοίξεις, να τα τρέξει και να αναλάβει και να τα προωθεί επικοινωνιακά. Όλα αυτά έχουν μια λογική, έστω και του παραλόγου στην προκειμένη περίπτωση. Αλλά το να φτάνει να εκπροσωπείται πλέον έτσι σε όλα τα επίπεδα ο Ολυμπιακός, είναι κάτι που ούτε καν να το φανταστεί κανείς δεν θα μπορούσε πριν από 3-4 χρόνια.

Δηλαδή, είπαμε ρε Δημήτρη Μελισσανίδη… Να τους ταράξεις, να τους ανακατέψεις, να τους κάνεις να χάσουν την σειρά τους. Να έχουν έρθει στο σημείο που βλέπουμε πλέον τις τελευταίες αγωνιστικές σε επίπεδο εκπροσώπησης και κυρίαρχης μορφής γύρω από την ομάδα τους, δεν περιμέναμε πως θα τους έφτανες ποτέ.

Να δεις που στο τέλος θα κάνου και σήμα το τακούνι…

Ο Ενωσίτης

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X