Παρι Σεν Ζερμέν: Τσεκάρει την περίπτωση του Τζόσουα Κίμιχ

Παρι Σεν Ζερμέν: Τσεκάρει την περίπτωση του Τζόσουα Κίμιχ
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα την «Equipe» η Παρί θέλει τον Κίμιχ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του Νόρντι Μουκιέλε Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είναι θετική στην πώληση του παίκτη αλλά με όρο να γίνει ανταλλαγή με έναν ποδοσφαιριστή της γερμανικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Equipe, η Παρί πρότεινε στην Μπάγερν να μπει στο deal για τον ποδοσφαιριστή το όνομα του Τζόσουα Κίμιχ το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Ο Γερμανός μπακ, ο οποίος αγωνίζεται με μεγάλη ευχέρεια και στο χώρο της μεσαίας γραμμής θέλει να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του έπειτα από μία 8ετια στην ομάδα και είναι θετικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στη λίστα τόσο της Μάντσεστερ Σίτι όσο και της Μπαρτσελόνα χωρίς όμως καμία εκ των δύο να προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Θυμίζουμε πως ο Κίμιχ βρίσκεται στη Μπάγερν από το 2015 και έχει πραγματοποιήσει συνολικά 367 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 41 γκολ και 100 ασίστ στο ενεργητικό του.

Τη φετινή σεζόν ο 28χρονος Γερμανός άσος έχει πραγματοποιήσει 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ και 6 ασίστ στο ενεργητικό του.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X