Ρεάλ Μαδρίτης: Στόπερ - εκπληξη στην λίστα του Κάρλο Αντσελότι

Ρεάλ Μαδρίτης: Στόπερ - εκπληξη στην λίστα του Κάρλο Αντσελότι
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με την «AS» η Ρεάλ ρίχνει ματιές στον Τζάραντ Μπράντθγουεϊτ της Έβερτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχει θέμα αποκτήσεις κεντρικού αμυντικού στην μεταγραφική περίοδο, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βγει στον μεταγραφικό παζάρι  προκειμένου να βρει αυτό που επιθυμεί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η AS, στη λίστα του Αντσελότι βρίσκεται πλέον και το όνομα του στόπερ της Έβερτον, Τζάραντ Μπραντθγουέιτ.

Ο 21χρονος Άγγλος κεντρικός αμυντικός είναι βασικός και αναντικατάστατος στην αμυντική γραμμή της ομάδας τη φετινή σεζόν με 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο παίκτης βρίσκεται στην Έβερτον από τον Γενάρη του 2020 και την προηγούμενη διετία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στις Μπλάκμπερν και Αϊντχόφεν.

Η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 25.000.000 ευρώ, με τη Ρεάλ να τον έχει στα ραντάρ της αλλά να μην έχει προχωρήσει ακόμη επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της.

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τους Μαδριλένους να τσεκάρουν και το ενδεχόμενο επιστροφής του Ραφαέλ Βαράν αλλά και Βραζιλιάνο στόπερ από την Ζενίτ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X