Η ΑΕΚ έχει ήδη 7 γκολ από κόρνερ στο πρωτάθλημα, όσο είχε πέρυσι όλη την σεζόν!

Η ΑΕΚ έχει ήδη 7 γκολ από κόρνερ στο πρωτάθλημα, όσο είχε πέρυσι όλη την σεζόν!
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη δύναμη για την ΑΕΚ φέτος τα γκολ που βρίσκει από τα κόρνερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Καραϊσκάκη η δουλειά για την ΑΕΚ έγινε μέσα από 2 κόρνερ. Ο Ολυμπιακός στην πίεση της Ένωσης από δεξιά και δη από τον Νορντίν Αμραμπατ στον Ορτέγκα απαντούσε με… κόρνερ.

Η ΑΕΚ δεν τα άφησε έτσι. Τα έχει δουλέψει και τα εφάρμοσε. Ο Άμραμπατ εκτελούσε, ο Λιβάι Γκαρσία κοντά στο όριο της περιοχής έπαιρνε φόρα, πατούσε δυνατά, έπαιρνε την κεφαλιά στο… Θεό (πάνω από 2.20μ.) και έκανε ο ίδιος με κεφαλιά δυναμίτη το 0-1 και ο ίδιος… έφτιαξε το 0-2 του Στίβεν Τσούμπερ.

Η χαρά του Ματίας Αλμέιδα και του τιμ του, η αποθέωση της δουλειάς κάθε μέρα στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ βρήκε λοιπόν και τα δύο γκολ από εκτελέσεις κόρνερ στο Καραϊσκάκη . Με την κεφαλιά του Λιβάι και το σουτ του Τσούμπερ η Ένωση έφτασε τα επτά γκολ από εκτελέσεις κόρνερ στο φετινό πρωτάθλημα, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα (ο Ολυμπιακός έχει πέντε).

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έπιασε ήδη από την 17η αγωνιστική τα επτά γκολ από κόρνερ που έβαλε πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα, σε 36 παιχνίδια! Μάλιστα, η Ένωση έχει επίσης πετύχει ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Τσούμπερ στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο και άλλο ένα με σέντρα από φάουλ.

Έτσι, η ΑΕΚ έχει ήδη μέχρι σήμερα 9 γκολ από στημένες φάσεις σε 17 αγωνιστικές της Super League, μόλις τρία λιγότερα από τα 12 που έβαλε η Ένωση και στα 36 ματς της περσινής κούρσας προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Έτσι, η ΑΕΚ κατάφερε να βρει λύσεις φέτος από τα στημένα καθώς στο open play δείχνει μεγαλύτερη δυσκολία σε σχέση με πέρυσι για να φτάσει στο γκολ. Και ο Ματίας Αλμέιδα το δούλεψε πολύ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X