Photo Credits: INTIME
Συνεχίζει στην Ρεν ο Μανταντά
Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ Tsak attack με Tsil out: Το γεύμα του Μάριου και οι ειδήσεις του... (VIDEO)
Ο Στιβ Μαντάντα αποδέχθηκε την πρόταση επέκτασης ενός έτους που του παρουσίασε η Ρεν.
Φτάνοντας στη Βρετάνη το καλοκαίρι του 2022, ο 38χρονος διεθνής τερματοφύλακας (35 συμμετοχές), ο οποίος είχε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του με το γαλλικό σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2025.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ηλιόπουλος για μεταγραφή αριστερού μπακ: «Ο Αλμέιδα μου είπε δεν θέλει ποδοσφαιριστή, του άρεσε ο Γκατσίνοβιτς εκεί» – Το παράθυρο που άφησε!
- Ηλιόπουλος: «Δεν θα μπορούσε ο Παπαδόπουλος να χαλάσει τις σχέσεις μου με τον Μελισσανίδη, έχουμε τρομερή χημεία»
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Απολαυστικός Ηλιόπουλος σε ερώτηση για τους Μαρινάκη, Σαββίδη και Αλαφούζο – Τι είπε!
- Ηλιόπουλος για Γιάννη Παπαδόπουλο: «Να μας εξηγήσει ο ίδιος δημοσίως γιατί πήγε στον Ολυμπιακό – Εκτός αν κρύβεται»
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
1:00 | ΑΕΚ Ποδόσφαιρο
Μας αρέσει ή δεν μας αρέσει να μας μιλάνε ανοιχτά;
0:46 | Gossip
FireAid: Συναυλία για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στο Λος Άντζελες
0:30 | Ποδόσφαιρο
Ο απίστευτος λόγος που χάλασε τον δανεισμό Μουανί στην Γιουβέντους
0:30 | ΑΕΚ Ποδόσφαιρο
Επιμένουν οι Ιταλοί: «Ο Κυριακόπουλος λέει “αντίο” στην Μόντσα!»
0:15 | Ποδόσφαιρο
Απολύθηκε από την εθνική Βελγίου ο Τεντέσκο