Νικολαΐδης: «Δικαίως μπήκε στο κάδρο η διαιτησία - Δεν ήταν υπέρ ούτε της ΑΕΚ, ούτε του Ολυμπιακού» (VIDEO)

Νικολαΐδης: «Δικαίως μπήκε στο κάδρο η διαιτησία - Δεν ήταν υπέρ ούτε της ΑΕΚ, ούτε του Ολυμπιακού» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πώς σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης τη διαιτησία του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη διαιτησία του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αναφέρθηκε στο σχόλιό του στην εκπομπή «Monaday FC» της NOVA ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της Ένωσης, Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο Νικολαΐδης εξέφρασε την άποψη πως ο διαιτητής του ματς δεν ήταν επιπέδου ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Επισήμανε πως τα σφυρίγματά του δεν ήταν υπέρ ούτε της ΑΕΚ, ούτε του Ολυμπιακού, ενώ επισήμανε εν τέλει δικαίως μπήκε η διαιτησία στο κάδρο.

«Δικαίως μπήκε στο κάδρο η διαιτησία», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης. «Δεν μπορούν να βάζουν διαιτητή να διευθύνει Ολυμπιακός – ΑΕΚ και να μην έχει καλό, «βαρύ» βιογραφικό, ή έναν καλό διαιτητή στη θέση του VAR», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Θεωρώ λάθος ότι είχαμε διαλέξει να το διευθύνουν όχι ικανά άτομα».

«Στη φάση του πέναλτι εγώ είδα πέναλτι. Θεωρώ ότι ο VAR δεν ήθελε να πάει κόντρα στον διαιτητή. Εγώ το είδα, ο VAR δεν το είδε;», επισήμανε ακόμη ο Νικολαΐδης και υπογράμμισε: «Δεν είδα διαιτητή που να παίζει υπέρ της ΑΕΚ ή υπέρ του Ολυμπιακού».

«Δικαίως φωνάζει η ΑΕΚ για τις κάρτες, δικαίως φωνάζει ο Ολυμπιακός για το πέναλτι, δικαίως αναρωτιέται ο Μασούρας γιατί σφύριξε ο ρέφερι; Από μπροστά δεν φαίνεται από χέρι, από πίσω φαίνεται να υπάρχει…», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης.

«Θεωρώ ότι δεν ήταν καλός ο διαιτητής. Άλλο να σφυρίζει ο Μπριχ και άλλο αυτός ο διαιτητής», σημείωσε ο Νικολαΐδης, ο οποίος υποστήριξε ότι «σήμερα διάβαζα σε σάιτ πότε είναι χέρι και πότε όχι, γενικώς πολλά δημοσιεύματα».

Όσο για το αγωνιστικό, ο Ντέμης αναφέρθηκε στην εικόνα του Ολυμπιακού, αλλά και στη νοοτροπία της ΑΕΚ.

«Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς, έπαιξε κόντρα στην δύναμη. Κατάφερε παίζοντας δυνατά να αποδιοργανώσει την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έκανε 3 φάσεις και οι 3 από στατικές φάσεις. Βέβαια για κάποιο λόγο με την ένταση που έβγαλε ο Ολυμπιακός στα μαρκαρίσματα, δεν είχε μυαλό να δημιουργήσει. Έδωσε πολλά κόρνερ στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι εξαιρετική στις στατικές φάσεις και τις εκμεταλλεύτηκε», είπε ο Νικολαΐδης που σχετικά με τον Λιβάι υποστήριξε: «Είναι τρομερός αθλητής, απίθανο το γκολ που πέτυχε. Ο Λιβάι πατάει γερά, σημαντικό για την ΑΕΚ που κερδίζει χωρίς να πιάσει καλή απόδοση. Καλος ο Ρότα ως αριστερός μπακ, αν και δεν τον βολεύει».

«Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια της ΑΕΚ, αλλά έχει καλή νοοτροπία. Δεν την παίρνει από κάτω, έχει ψυχολογία λοιπόν και μπορεί να πάρει το ματς. «Εγώ δεν θα είμαι χειρότερος από σένα, θα βρω γκολ και θα νικήσω», είναι η νοοτροπία της ΑΕΚ», υπογράμμισε ο Νικολαΐδης.

«Δεν περίμενα τόσο καλό τον Ολυμπιακό, ήταν καλός ο Φορτούνης, ο Ναβάρο δεν έχανε εύκολα την μπάλα», ανέφερε για να πει για την εικόνα της Ένωσης προς το τέλος του ματς: «Μετά το 75′ η ΑΕΚ θα μπορούσε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, είχε ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκε και στο τέλος μπορούσε να το πληρώσει».

Δείτε το βίντεο:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X