Αλέξης Κούγιας: Το... πρωτοπαλίκαρο του Μαρινάκη είχε πει τον Απρίλιο ότι είναι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί! (VIDEO)

Αλέξης Κούγιας: Το... πρωτοπαλίκαρο του Μαρινάκη είχε πει τον Απρίλιο ότι είναι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τον έπνιγε το δίκαιο τον Αλέξη Κούγια που «αδικείται η μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού» και πριν λίγους μήνες έλεγε ότι «μέσα μου είμαι Παναθηναϊκός»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νέο πρωτοπαλίκαρι του Ολυμπιακού είναι ο Αλέξης Κούγιας. Αυτός ανέλαβε τον ρόλο του γραφικού που θα βγαίνει να φωνάζει για σφαγές μετά από κάθε αγωνιστική σφαλιάρα. Ένας ρόλος που του ταιριάζει άψογα και μάλλον είναι και ο αγαπημένος του μιας και στη μεγάλη σκηνή του Πειραιά μπορεί να μεγαλουργήσει.

Τώρα πολλοί θα διερωτηθούν, ο κόσμος του Ολυμπιακού πως νιώθει που ένας από του αντιπροέδρους της ομάδας τους και ο άνθρωπος που θα την εκπροσωπεί παντού είναι δηλωμένος Παναθηναϊκός; Μπορεί μερικοί να έχουν αποδεχθεί πως είναι αδελφικό σωματείο πλέον και να μην ενοχλούνται. Άλλοι σίγουρα πάντως δεν θα χαίρονται.

Τον περασμένο Απρίλιο στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε και έλεγε ότι θα γίνει συνιδιοκτήτης του Ηρακλή (σε αυτή που έβαλε και τα κλάματα) ο Αλέξης Κούγιας είχε πει πως είναι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί.

Αναλυτικά όσα είχε πει τον περασμένο Απρίλιο ο Αλέξης Κούγιας:

«Κανείς δεν ξέρει ότι είχα πάρει και μεταγραφή στον Ηρακλή στα 17 μου, αλλά είχα ένα ατύχημα και έτσι έγινε δικηγόρος. Αλλά τι θέλετε, να είμαι αντίπαλος του Ηρακλή και να μην αναδείξω το πρόβλημα; Αυτό θα ήταν απιστία.

Και εγώ μέσα μου Παναθηναϊκός είμαι. Αλλά αύριο που θα έρθω σε κόντρα με τον Παναθηναϊκό, σημαίνει πως δεν θα τον λιώσω; Εγώ είμαι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί. Αλλά όταν ήμουν στον Ηρακλή παίζαμε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό που ήταν παντοδύναμος, με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Καθόμασταν και από πίσω μου ήταν όλη η οικογένεια Βαρδινογιάννη, ο Βαρδής, ο Θόδωρος όλοι μαζί. Κάποια στιγμή στο 89’, παίρνει την μπάλα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, την περνάει κάτω από τα πόδια του Καλιντζάκη και βρίσκεται με τον τερματοφύλακα και έρχεται ο Καλιτζάκης και τον γκρεμίζει. Και λέω εγώ με… θράσσος. Ρε π@@, αυτό θα το έδινε και ο Γιώργος.

Από αυτό καταλαβαίνεις, ότι ο Κούγιας θα είναι ο πιο φανατικός οπαδός του Ηρακλή, θα τους πιω το αίμα τώρα που είμαι συνιδιοκτήτης. Λένε ότι είμαι ο καλύτερος δικηγόρος στην Ελλάδα, δεν το ξέρω αυτό, αλλά ξέρω νομικά».

Δείτε όσα είπε για τον Παναθηναϊκό μετά το 1.19.00:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X