Ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε στον Ολυμπιακό: «Αλίμονο αν μπορούσε η κυβέρνηση να παρέμβει σε διαιτητικές αποφάσεις»

Ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε στον Ολυμπιακό: «Αλίμονο αν μπορούσε η κυβέρνηση να παρέμβει σε διαιτητικές αποφάσεις»
Photo Credits: INTIME

«Αλίμονο αν μια διαιτητική απόφαση που ο καθένας έχει γνώμη του, αυτή να συνδέεται με κυβέρνηση ή πρωθυπουργό», είπε ο Παύλος Μαρινάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις καταγγελίες του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, τόσο δια στόματος του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια, όσο και μέσω σχετικής ανακοίνωσης, πήρε θέση η κυβέρνηση.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανέφερε πως «η κυβέρνηση, όπως έχει καθήκον, οφείλει να προστατέψει τον αθλητισμό από φαινόμενα βίας εντός ή εκτός γηπέδων».

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν ληφθεί σχετικές πρωτοβουλίες, ενώ έρχεται νομοθέτηση του Γιάννη Βρούτση. «Αυτά θα εφαρμοστούν και θα συνεχίσουμε να είμαστε από πάνω» είπε, ενώ έκανε λόγο και για έρευνα της Δικαιοσύνης.

Σε άλλο σημείο, και με αφορμή την έκκληση του Αλέξη Κούγια να παρέμβει ο πρωθυπουργός για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως «από εκεί και πέρα από αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, δεν μπορεί η κυβέρνηση να παρέμβει σε αποφάσεις διαιτητικές. Αλίμονο αν μπορούσε, και δεν μπορώ να αντιληφθώ πως για μια διαιτητική απόφαση που ο καθένας έχει γνώμη του, αυτή να συνδέεται με κυβέρνηση ή πρωθυπουργό».

Κάλεσε, δε, όσους εμπλέκονται με τον επαγγελματικό αθλητισμό «να αποφεύγουν δηλώσεις που μπορεί ν οδηγήσουν σε άσχημα γεγονότα».

Πηγή: news247.gr

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X