Το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του Φερνάντο Σάντος στην Μπεσίκτας!

Το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του Φερνάντο Σάντος στην Μπεσίκτας!
Photo Credits: INTIME

Πάνω από 3 εκατ. ευρώ για 1.5 χρόνο συνεργασίας θα εισπράξει ο Φερνάντο Σάντος από την Μπεσίκτας δίχως να υπολογίζονται τα πριμ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φερνάντο Σάντος έπειτα από 14 χρόνια επιστρέφει σε πάγκο συλλόγου αντιμετωπίζοντας την Μπεσίκτας ως μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του.

Τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε ο 69χρονος τεχνικός ήταν ο ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια δούλεψε στους πάγκους της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, αλλά και της Πολωνίας.

Οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως ο Πορτογάλος προπονητής συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1.5 έτους με καθαρές αποδοχές που φτάνουν στα 3 εκατ. ευρώ.

Μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων, εκτιμάται πως οι απολαβές του Φερνάντο Σάντος στην τουρκική ομάδα θα ξεπεράσουν τα 4 εκατ. ευρώ!

Oι «Μαύροι Αετοί» βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, 18 λιγότερους σε σχέση με τις Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι που μοιράζονται την κορυφή.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X