Απόλυτα ικανοποιημένος ο Κλοπ: «Οι παίκτες μου απόλαυσαν το παιχνίδι»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Κλοπ: «Οι παίκτες μου απόλαυσαν το παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες, η Λίβερπουλ νίκησε στο Λονδίνο την Αρσεναλ με 2-0 και συνεχίζει την πορεία της στο κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ, δεν είχε στην διάθεση του τον Μοχάμεντ Σαλάχ ο οποίος ενισχύσει την εθνική Αιγύπτου για το Κόπα Αφρικα, καθώς επίσης και τον Ουατάρου Εντο, ο οποίος συμμετέχει στην εθνική Ιαπωνίας για το κύπελλο Ασίας. Παράλληλα, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι ασθενής, ενώ οι Ντομινίκ Σομποσλάι, Αντριου Ρόμπερτσον, Κώστας Τσιμίκας, Τιάγκο Αλκάνταρα, Στέφαν Μπάγετιτς και Τζοέλ Ματίπ, είναι τραυματίες.

Κατά συνέπεια η αποστολή για την ομάδα του Γερμανού προπονητή, ήταν εξ΄ορισμού δύσκολη και όπως είναι λογικό, ο Κλοπ έσπευσε να συγχαρεί τους παίκτες του για την πρόκριση:

«Οι παίκτες απόλαυσαν το παιχνίδι, τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Μείναμε στο ματς και αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο. Ειδικά όταν πρόκειται για αγώνα εκτός έδρας».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X