Η ΑΕΚ ούτε τους «βλέπει», μα ούτε και τους «ακούει»

Η ΑΕΚ ούτε τους «βλέπει», μα ούτε και τους «ακούει»
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά τη νίκη στο Φάληρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το να πιστεύει κάποιος ότι μπορεί η ΑΕΚ να συγκριθεί ποδοσφαιρικά, εδώ και ενάμιση χρόνο, με οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ελλάδα, προφανώς και είναι δικαίωμα του. Παράλληλα όμως, είναι και πολύ καλό για την ΑΕΚ, να μην καταλαβαίνει και πόσο κακό κάνει στην ομάδα του, μη βλέποντας και μη αποδεχόμενος την πραγματικότητα.

Η «Ένωση» δεν… βλέπει ποδοσφαιρικά τους εγχώριους ανταγωνιστές της, για έναν πολύ απλό λόγο. Επειδή στο πικ της, καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να αποδώσει την μπάλα που παίζει η ομάδα του Αλμέιδα. Στο Φάληρο η ΑΕΚ δεν έπαιξε ωστόσο στο πικ της, όπως δηλαδή είχε κάνει στη Λεωφόρο, αλλά και με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν δύο κλάσεις ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε στο… ρελαντί με 0-2, αλλά επέδειξε αφέλεια στη συνέχεια, επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να ξαναμπεί στο ματς. Ας είναι. Το αποτέλεσμα μετράει και ήταν ένα πεντακάθαρο «διπλό».

Αν η ΑΕΚ δεν είναι αυτή τη στιγμή πρώτη και με διαφορά στη βαθμολογία, αυτό συμβαίνει επειδή της έχει λείψει η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ειδικά στα ματς με τις μικρότερες ομάδες. Κι αυτό εν πολλοίς οφειλόταν φυσικά στην απουσία του Λιβάι Γκαρσία, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από το ότι σκοράρει ανελλιπώς από τη στιγμή που μπήκε ξανά στην εξίσωση.

Κι αν η ΑΕΚ δεν χτυπηθεί στη συνέχεια από νέο… όσκαρ γκαντεμιάς, και με δεδομένες τις επιστροφές των Φερνάντες και Αραούχο, αλλά και την αγωνιστική άνοδο του Πόνσε, εκτιμώ ότι πολύ σύντομα θα είναι και πρώτη στη βαθμολογία.

Η βαθμολογία δείχνει απόψε -2 από την κορυφή και μάλιστα από την ομάδα που θα υποδεχτεί την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αλλά πρώτα υπάρχει ο Άρης για το Κύπελλο. Η ομάδα, το περιβάλλον της και ο κόσμος της, μόνο με τα παιχνίδια που υπάρχουν μπροστά της πρέπει να ασχοληθεί. Και με τίποτα άλλο! Με όλα τα άλλα, οφείλει και θα ασχοληθεί η διοίκηση. Προχωράμε…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X