Η στιγμή της έντασης με τον Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου: Η προκλητική ερώτηση και η απάντηση του «Πελάδο» (VIDEO)

Η στιγμή της έντασης με τον Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου: Η προκλητική ερώτηση και η απάντηση του «Πελάδο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα ρωτήθηκε χαρακτηριστικά για το εάν έχει γελάσει περισσότερο στην καριέρα του με διαιτησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ένταση του μεγάλου ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ έφτασε μέχρι και τη συνέντευξη Τύπου. Μια ερώτηση που έγινε από έναν δημοσιογράφο προς τον Ματίας Αλμέιδα ήταν ο λόγος να ανάψουν τα αίματα και εκεί.

Ο Αλμέιδα ρωτήθηκε χαρακτηριστικά για το εάν έχει γελάσει περισσότερο στην καριέρα του με διαιτησία. Αμέσως ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, όσο και ο Α΄Αντιπρόεδρος και Διευθύνων της Ένωσης, Γιώργος Κοσμάς, παρενέβησαν, με τον δεύτερο μάλιστα να απαντά λέγοντας «Είναι ερώτηση αυτή; Αυτό είναι δημοσιογραφία;». Ο δημοσιογράφος απάντησε στον Κοσμά λέγοντας του «Εγώ δεν έχω γίνει παράγοντας ποτέ κ. Κοσμά».

Ο Αλμέιδα πήρε τον λόγο και ζήτησε από τον δημοσιογράφο να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την ερώτηση του και το σκεπτικό του.

@aekfcdaily Take a bow🫶🏻 #aekfans #aekfc #filadelfia #foryou #aek #fy #aekara #original21💣 #original21 #aekara #aekfamily #aekathens #araujo #sergio #aekfc_official #agiasofia #opaparena #aekfcseason2022_23 #aekfc_news ♬ πρωτότυπος ήχος – AEK FC

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X