Τα... έσπασε στα μπουζούκια ο Μελισσανίδης μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού - Κέρασε όλο το μαγαζί! (VIDEO)

Τα... έσπασε στα μπουζούκια ο Μελισσανίδης μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού - Κέρασε όλο το μαγαζί! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Κέρασε όλο το μαγαζί ο Δημήρτης Μελισσανίδης μετά τη νίκη της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αφεντικό… τρελάθηκε! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε μπουζούκια μετά το μεγάλο διπλό της ΑΕΚάρας και κέρασε όλο το μαγαζί.

Η ΑΕΚ με εμφάνιση Πρωταθλήτριας για ένα ημίχρονο, έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και τον κέρδισε ξανά με 1-2 μέσα στο Καραϊσκάκη.

Μετά τη μεγάλη νίκη της Ένωσης και όσα απίστευτα… άκουσε μετά το τέλος του αγώνα από τον Αλέξη Κούγια, ο Μελισσανίδης φάνηκε πως το… διασκέδασε. Άλλωστε πόνος είναι στον Πειραιά και δεν… περνάει από πέρυσι.

Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στα βίντεο από το μαγαζί NOX που τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κέρασε όλο το μαγαζί.

«Νομίζετε ότι τα πρώτα τραπέζια είναι οι τυχεροί. Τα πρώτα τραπέζια είναι άτυχοι. Ναι, είστε άτυχοι, τι να κάνουμε παιδιά. Όλο το μαγαζί απόψε είναι κερασμένο από τον κύριο Μελισσανίδη. Από τον ένα και μοναδικό, κύριο Μελισσανίδη. Γιατί δεν είναι καλά ο πρόεδρος, έχει τρελαθεί. Όλο το μαγαζί είναι κερασμένο από τον κ. Μελισσανίδη, λοιπόν. Δώστε ένα δυνατό χειροκρότημα. Δεν είναι καλά ο πρόεδρος απόψε», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος., είπε ο Αντώνης Ρέμος με τον κόσμο να φωνάζει «Είναι τρελός ο πρόεδρος».

Δείτε τα βίντεο:


Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X