ΑΕΚ: Όλοι δίπλα στον μεγάλο Θ(ε)ωμά Μαύρο (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Όλοι δίπλα στον μεγάλο Θ(ε)ωμά Μαύρο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Ιστορία της ΑΕΚ είναι δίπλα στον Θωμά Μαύρο που αυτή την ώρα παρουσιάζει σε ειδική εκδήλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια δύο συλλεκτικές φανέλες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «ζωντανή» Ιστορία της ΑΕΚ είναι δίπλα στον Θωμά Μαύρο που αυτή την ώρα παρουσιάζει σε ειδική εκδήλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια δύο συλλεκτικές φανέλες στο ΑΕΚ Shop της «Αγιά Σοφιάς OPAP Arena».

Είναι όλοι εκεί… Είναι όλοι στη Νέα Φιλαδέλφεια δίπλα στον Θωμά Μαύρο.  Ο κόσμος δίνει δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση για τις συλλεκτικές φανέλες, περισσότεροι από 2.000. Όμως είναι εκεί και η «ζωντανή» Ιστορία της ΑΕΚ.

Στην εκδήλωση δίνουν το «παρών» οι Βασιλόπουλος, Καραγκιοζόπουλος, Γεωργιάδης, Καραφέσκος! Είναι δίπλα στον Θ(ε)ωμά μας. Είναι δίπλα στον Θωμά Μαύρο.

Η σημερινή εκδήλωση ήταν μία πρωτοβουλία του συνεργάτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Ηλία Αρμόδωρου, ο οποίος είχε υπάρξει συμπαίκτης του Θωμά Μαύρου στην ΑΕΚ τη δεκαετία του ‘80. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Νίκος Καραούζας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X