Ξυπνάει εφιάλτες και πληρώνει στο Φάληρο η ΑΕΚάρα!

Ξυπνάει εφιάλτες και πληρώνει στο Φάληρο η ΑΕΚάρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον «τελειώνει», ανεβαίνει και στέλνει εκκωφαντικό μήνυμα: Αυτό είναι το «παζλ» που συνοδεύει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (21:00) για την 17 η αγωνιστική της Super League. Αφήνοντας πίσω τα κακώς κείμενα στο τελευταίο κομμάτι του 2023, η ΑΕΚ ξεκίνησε το 2024 όπως ακριβώς έπρεπε, με μία εύκολη νίκη επί του Βόλου (3-0) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η «Ένωση» έκανε μία καλή προπόνηση και τώρα ετοιμάζεται να βαδίσει στο μονοπάτι του περσινού πάρτι!

Το εντυπωσιακό 3-1 στα πλέι-οφ της προηγούμενης χρονιάς, που ολοκληρώθηκε με ένα ονειρικό νταμπλ, αποτελεί το παράδειγμα και για το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες… κουτουλάνε, η ΑΕΚ έχει υγεία (παρά τις απουσίες των Μουκουντί, Αραούχο, Χατζισαφί, Μοχαμαντί, Ζίνι) και είναι ξεκάθαρο πως είναι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα: Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 3.00.

Επιπρόσθετα, είναι ξεκάθαρο ότι η «Ένωση», που έχει τρομακτική ποιότητα στην επίθεση, μπορεί να διαλύσει μία ασταθέστατη άμυνα που έδειξε και κόντρα στη Λαμία πως πελαγοδρομεί. Ο Ματίας Αλμέιδα θα εφαρμόσει το κλασικό του πλάνο, με ένταση και πίεση ψηλά, κάτι που θα δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να προηγηθεί η ομάδα του και να βάλει τις βάσεις για μία μεγάλη νίκη. Στο 2.15 να σκοράρει πρώτη η ΑΕΚ στο ντέρμπι.

Η εικόνα στο γήπεδο δεν λέει ποτέ ψέματα και ο Δικέφαλος έχει σαφώς καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλό του. Εκτός από το τρίποντο, είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θέλει να στείλει και ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ενώ και η συνολική νοοτροπία της δεν θα την κρατήσει
μόνο στο ένα γκολ. Με βάση τα παραπάνω, η πλάστιγγα γέρνει προς το 2.75 που συνοδεύει το Over 1,5 γκολ των «κιτρινόμαυρων».

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X