Πάρκερ για Ποτσέκο: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που ηγήθηκε»

Πάρκερ για Ποτσέκο: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που ηγήθηκε»
Photo Credits: INTIME

Ο Τόνι Πάρκερ στράφηκε κατά του Τζανμάρκο Ποτσέκο, τονίζοντας πως έχασε την εμπιστοσύνη των παικτών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απογοήτευση του για το πως ηγήθηκε της ομάδας ο Τζανμάρκο Ποτσέκο, εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ. Μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Ιταλός τεχνικός είχε χάσει και την εμπιστοσύνη των παικτών του και πως παρέμενε στη θέση μόνο και μόνο για τα χρήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που ηγήθηκε της ομάδας. Γνωρίζαμε για 2-3 εβδομάδες πως δε γινόταν να συνεχιστεί. Καμία ομάδα στην Ευρωλίγκα δεν παίζει έτσι, είναι αδύνατο να παίξεις τρία παιχνίδια την εβδομάδα με εννέα παίκτες.

Η συμπεριφορά του ήταν αρνητική, είχε δυσκολίες για να δώσει κίνητρο στους παίκτες και στο τέλος σταμάτησαν και εκείνοι να τον πιστεύουν. Αποφάσισε να μη δίνει ευκαιρία στους νέους, δε θέλω προπονητές που το κάνουν αυτό, δεν είναι στη φιλοσοφία μας.

Πάνω από όλα κατάλαβα ότι το παράτησε. Ως ένας ανταγωνιστικός τύπος, είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω. Να τα παρατάς έτσι μετά από 1,5 μήνα. Αλλά έβλεπα ότι δεν θα έφευγε μόνος του, δε θα άφηνε χρήματα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X