Οι Ισπανοί αμφιβάλλουν για τον Παπασταθόπουλο: «Ας περιμένουμε να δούμε την απόδοσή του...»

Οι Ισπανοί αμφιβάλλουν για τον Παπασταθόπουλο: «Ας περιμένουμε να δούμε την απόδοσή του...»
Photo Credits: INTIME

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρεται στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και αμφιβάλει για την απόδοσή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπέτις έχει τεράστια προβλήματα στην άμυνα λόγω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με τα ισπανικά ΜΜΕ να εκφράζουν την αγωνία τους για το αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στα μετόπισθεν μόνο με τους Πετσέλα και Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

«Η περίπτωση του σέντερ μπακ είναι ιδιαίτερα ανησυχητική στην Μπέτις, αφού πρόκειται για μία λεπτή θέση και η ομάδα έχει μοναδικούς υγιείς και παρόντες τους Πετσέλα και Παπασταθόπουλο», γράφουν οι Ισπανοί.

Σπεύδοντας στην συνέχεια να επισημάνουν πως «ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε εάν ο Έλληνας μπορεί να είναι μια επιλογή που θα ληφθεί υπόψη τις επόμενες εβδομάδες».

«Μετά την πώληση του Λουίζ Φελίπε στο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας μόλις τελείωσε η καλοκαιρινή αγορά, η Μπέτις αντιμετώπισε μια απαιτητική σεζόν με 3 σέντερ μπακ στην ομάδα. Δυστυχώς, ο Marc Bartra υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα τον Σεπτέμβριο και έχει ακόμα αρκετές εβδομάδες για να αναρρώσει. Σε εκείνο το σημείο, οι Ανδαλουσιανοί αποφάσισαν να ενισχυθούν στην ελεύθερη αγορά παικτών και, μετά από αρκετές προσπάθειες να καταλήξουν σε συμφωνία, επισημοποίησαν την ενσωμάτωση του Σωκράτη», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

«Οι καλές εμφανίσεις του Μαροκινού, Ριάντ, τον οδήγησαν να κληθεί με την Εθνική ομάδα της χώρας για το Κύπελλο Αφρικής. Ως εκ τούτου, θα είναι εκτός όλο τον Γενάρη και ίσως μέρος του Φεβρουαρίου, εκτός εάν οι Μαροκινοί αποκλειστούν σύντομα. Αυτό δίνει μια καλή ευκαιρία στον Έλληνα να βρεθεί στην ενδεκάδα και θα πρέπει να δείξει αν μπορεί να ανακτήσει το καλύτερο του επίπεδο», υπογραμμίζεται στο θέμα.

Για να σπεύσουν καταλήγοντας να εκφράζουν την αγωνία τους ή την αμφισβήτησή τους αν θέλετε για το αν μπορεί ο Παπασταθόπουλος να βοηθήσει.

«Η εικόνα του Σωκράτη  είναι, σήμερα, εντελώς άγνωστη. Ο Έλληνας δεν παίζει κανονικά από την περασμένη σεζόν, οπότε θα πρέπει να δούμε αν η απόδοσή του είναι αξιόπιστη για άμυνα του επιπέδου της Μπέτις. Έκανε ήδη το ντεμπούτο του κόντρα στη Θέλτα, σε έναν αγώνα στον οποίο οι Ανδαλουσιάνοι ηττήθηκαν με τελικό σκορ 2-1», καταλήγει το ρεπορτάζ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X