Super League 2: Διπλό (1-2) της Athens Kallithea στου Ρέντη κόντα στον Ολυμπιακού Β΄ και «κλάψα» για πέναλτι στον Πειραιά

Super League 2: Διπλό (1-2) της Athens Kallithea στου Ρέντη κόντα στον Ολυμπιακού Β΄ και «κλάψα» για πέναλτι στον Πειραιά
Photo Credits: INTIME

Δύο γκολ του Ματσιέλ Ντεμέτριους στο 26’ και το 73’ έδωσαν στην Athens Kallithea Fc τη νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πρωταγωνιστή τον Ντεμέτριους, η Athens Kallithea Fc νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό Β και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον β’ όμιλο της Super League 2.

Δύο γκολ του Ματσιέλ Ντεμέτριους στο 26’ και το 73’ έδωσαν στην Athens Kallithea Fc τη νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού Β, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, για την 13η αγωνιστική της Super League 2.

Η αθηναϊκή ομάδα έκανε ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά, συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον β’ όμιλο και επικράτησε των «ερυθρόλευκων» όπως είχε κάνει και στο παιχνίδι του α’ γύρου, την 1η Οκτωβρίου, με 3-2.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, που μείωσε στο 87’ με τον Αργυρίου, αγνοούσε την ήττα από το παιχνίδι στο «Γρηγόρης Λαμπράκης», πριν από 3 μήνες, και μετρούσε από τότε πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Στις τάξεις των Πειραιωτών φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η… κλάψα για τη διαιτητσία. Και συγκεκριμένα διαμαρτύρονται για τη φάση του 65ου λεπτού, όταν το σκορ ήταν 0-1 υπέρ της Athens Kallithea.

Όπως αναφέρουν στον Ολυμπιακό, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ανδρούτσου, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λουκίνα αλλά ο διαιτητής δεν είδε κάποια παράβαση και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής), ΒΟΗΘΟΙ: Μωυσιάδης (Γρεβενών), Αρμακόλας (Κυκλάδων), 4ος: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Ανδρούτσος (81′ Σγουρός), Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Παπακανέλλος (72′ Κωστούλας), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κατσουλίδης (78′ Μαρίνος), Κεϊτά (72′ Φατιγκά), Μουζακίτης (78′ Σαπουντζής), Αργυρίου.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχίας, Μαρόττα, Μανθάτης (71′ Τσιβελεκίδης), Μπουλούλης, Ματίγια, Νταμιάν Σίλβα, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Ντεμέτριους (88′ Ρομαό), Λουκίνας (71′ Βασιλόγιαννης).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X