Πειρατές: Καλή Χρονιά Με Νίκη!

Πειρατές: Καλή Χρονιά Με Νίκη!
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου είναι ΕΔΩ με το πρώτο τους ΑΡΘΡΟ για το 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

✓100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚΑΡΑ!!! 1924-2024. Η λατρεία μας συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια ζωής! Δεν είναι τόσο απλή η αναφορά σ’ αυτά τα χρόνια και οπωσδήποτε δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε όλο της το μεγαλείο παρά μόνον με τους χτύπους της καρδιάς! Η Α.Ε.Κ δημιουργήθηκε από Πρόσφυγες, διωγμένους από την πατρίδα τους και “φιλοξενούμενους” σε βράχους, πλαγιές και ξερονήσια, σε σκηνές, καλύβες και παράγκες σε αγέλαστες πολιτείες. Αυτοί λοιπόν οι σπουδαίοι άνθρωποι, αν και πάμπτωχοι και κυνηγημένοι από ξένους μα και ντόπιους, είχαν από την αρχή στο μυαλό τους πως να δημιουργήσουν τα σημεία αναφοράς τους: το συνοικισμό, την εκκλησία τους, την ομάδα τους! Ας αναλογιστεί κάποιος την κατάσταση του 1924, τις φοβερές εκείνες συνθήκες… Παρόλα αυτά και σε πείσμα των καιρών οι Πρόσφυγες τα έκαναν όλα μεθοδικά! Και ο μεγαλύτερος άθλος τους ήταν η ίδρυση της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως! Γι’ αυτό και δεν μπορεί η δική μας ιστορία να συγκριθεί με άλλους συλλόγους. Η δική μας Α.Ε.Κ κι η ιστορία της δε χωρούν απλά στις τέσσερις γραμμές των γηπέδων! Καταλαμβάνει τον κόσμο ολάκερο! Ξεκίνησε με πόνο, με αίμα αλλά και με ανιδιοτελή αγάπη! Έτσι χάραξε και χαράζει την ιστορία και το χρόνο. Να είμαστε περήφανοι για την ασύγκριτη ιστορία μας και να θυμόμαστε πως η Α.Ε.Κ θα είναι αιώνια “η μάνα όλων των προσφύγων”! Ένας αιώνας Α.Ε.Κ! Τα δάκρυα έθρεψαν το γίγαντα και ο πόνος σμίλεψε την ιστορία!

✓ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΝΤΑΜΠΛ!! Καλή χρονιά αδέρφια ενωσίτες. Με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας, με επιτυχίες και διακρίσεις για την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Αγωνιζόμαστε, παλεύουμε, πολεμάμε για να είναι το 2024 μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά με το “top των διακρίσεων” για την ΑΕΚαρα μας, με το νέο ΝΤΑΜΠΛ στις αποσκευές της εκατοντάχρονης ένδοξης πορείας μας!!

✓ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΟΔΟΣ της ΑΕΚΑΡΑΣ με ευρεία νίκη (3-0) επί του Βόλου στη μελαγχολική (άδεια) Νέα Φιλαδέλφεια. Η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι η παρουσία του κόσμου. Μία παρουσία που στερούμαστε εξαιτίας της ανήκουστης κρατικής απόφασης να τιμωρηθούν οι πάντες για τα αίσχη κάποιων συγκεκριμένων. Παρόλα αυτά “η αύρα του Ναού μας” έφτανε για να κατατροπώσει την ομαδούλα του Μπέου. Η πρώτη Νίκη της χρονιάς προοίμιο και για τις επόμενες…

✓ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ με τον “ερυθρό προαιώνιο” εκτός έδρας. Είμαστε η Α.Ε.Κ που δεν λυγά, είμαστε η Α.Ε.Κ  που πολεμά με το σπαθί και την αξία της, είμαστε η Α.Ε.Κ των μαχών και των ανατροπών, γι’ αυτό θα τους συντρίψουμε κι εκεί μέσα στο… Καραϊ-τάβλι! Εμπρός ΑΕΚΑΡΑ για την εκδίκηση των ονείρων μας!

✓ ΕΠΕΙΔΗ Α.Ε.Κ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… Προσφυγιά και Ιστορία! Επειδή Α.Ε.Κ σημαίνει αξιοπρέπεια και ντομπροσύνη! Επειδή Α.Ε.Κ σημαίνει… απέχθεια απέναντι σε κάθε δυναστεία! Επειδή Α.Ε.Κ σημαίνει… γροθιά στη σήψη και στη διαφθορά. Επειδή Α.Ε.Κ σημαίνει… μάχη του δίκιου κόντρα στο άδικο! Επειδή Α.Ε.Κ σημαίνει… κυριαρχία μέσα στα γήπεδα και όχι στα λαγούμια του παρασκηνίου! Επειδή Α.Ε.Κ σημαίνει… πόλεμο στον πόλεμο του κατεστημένου! Επειδή Α.Ε.Κ σημαίνει… ηθικό πλεονέκτημα! Επειδή Α.Ε.Κ σημαίνει… αετίσιος τρόπος ζωής! Επειδή Α.Ε.Κ σημαίνει… όλοι τους και μόνοι μας! Για όλους αυτούς τους λόγους θα τους… νικήσουμε!

✓ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ! Η δική μας νικηφόρα 11άδα είναι γνωστή από ανέκαθεν. Ας την ξαναθυμηθούμε λοιπόν : 1) Ψυχή  2) Τσαμπουκάς 3) Δύναμη 4) Πάθος 5) Ατσάλινη Πυγμή 6) Αποφασιστικότητα 7) Πειθαρχία 8) Καθαρό μυαλό 9) Σεβασμός στη Φανέλα 10) Πίστη στην Α.Ε.Κ 11) Κιτρινόμαυρη μαγκιά! Εμπρός της Α.Ε.Κ παλικάρια…!!!

✓ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ… η μητέρα των μαχών! Με οσφπ κι εδώ, αλλά στην έδρα μας! Με κόσμο και την Ομάδα εμφανώς ενισχυμένη! Οι στόχοι είναι πάντοτε ίδιοι και ο πόθος για νίκη επί του ακατανόμαστου ασίγαστος! Παντού και πάντα Α.Ε.Κ, παντού και πάντα κυριαρχία. Εμπρός Βασίλισσα…!!!

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ:  Ο λαός της Α.Ε.Κ  θεωρεί μέγιστη προσβολή στην ιερή μνήμη του Μιχάλη την σκανδαλώδη απελευθέρωση των κροατών και σία που διένυσαν ανενόχλητοι χιλιάδες χιλιόμετρα για να σπείρουν την καταστροφή στο σπίτι μας. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο είναι χαρακτηριστικά της αγανάκτησης και της οργής που επικρατεί στην ευρύτερη ενωσίτικη οικογένεια. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την επίσημη Α.Ε.Κ να μπει μπροστά ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για να μην περάσει η συγκάλυψη ενός τέτοιου εγκλήματος. Το αίμα κυλάει δικαίωση ζητάει!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές! Αποδείχθηκε ότι ο χρόνος, ως “αληθείας πατήρ”, δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Πειρατές: Καλή Χρονιά Με Νίκη!

*QUEVA DE LOS PIRATAS*

* Πρεμιέρα και για τις “Πειρατικές Αιχμές” του 2024! Ούτως ή άλλως φέτος θα έχουν έναν συνεχή… εορταστικό χαρακτήρα λόγω των εκατό χρόνων της ΑΕΚΑΡΑΣ μας. Θέλουμε, πιστεύουμε και ελπίζουμε και τα αγωνιστικά αποτελέσματα να συνηγορούν σε αυτό!

* Μιχάλης Κατσούρης : ΠΑΡΩΝ !!!

* “Όταν οι άλλοι θα παίζουν μόνο με τη μπάλα, εμείς θα παίζουμε ΚΑΙ με την Ιστορία μας”. Κι αυτό είναι που μας κάνει εσαεί ανίκητους στο πέρασμα του χρόνου!

* Χρόνια πολλά στους Πειρατές που γιόρταζαν και γιορτάζουν αυτές τις μέρες : “Χούλιο”, “Δαίμονα”, “Μάστορα”, “Ερνέστο”, “Σφίγγα”, “Μανολίτο”, “Στεφάν”, “Λέγκο”, “Γάντζο”, “Δάσκαλο”, “Ιησού”, “Κανατά”, “Δράκοντα”, “Καρπενησιώτη”, “Σαρακηνό”, “Μακρυμάλλη”, “Γιάννα-Ελευσίνα”, “Βάσκ τζούνιορ”. Να είστε όλοι καλά αδέρφια, με υγεία, δύναμη και την ΑΕΚΑΡΑ στο νου και την καρδιά!

* Το πρώτο σχόλιο στην πρώτη ενότητα είναι από τον πειρατή “Ομλέ”. Να σαι καλά αδερφέ μας Άγγελε.

* Αδέρφια Πειρατές, στείλτε μας σχόλια για τις “Πειρατικές Αιχμές”. Θα βρουν, αργά ή γρήγορα, τη θέση τους εδώ σε αυτή τη σελίδα που επί τόσα χρόνια εκπροσωπεί τη συλλογική μας φωνή!

* “Ο πόλεμός τους σκοτώνει ότι άφησε όρθιο η ειρήνη τους” (Μπρεχτ)

* Τα βουνά ανήκουν στους αετούς και όχι σε ορισμένα κοράκια κάποιων εταιριών που θέλουν να τα ισοπεδώσουν για την κονόμα. Όχι άλλα σιδερένια ανεμοτέρατα στα βουνά της πατρίδας μας.

* Τον Κώστα Νεστορίδη μπορεί να μην τον ζήσαμε σαν παίχτη, τον ζήσαμε όμως για τα καλά πριν κάμποσα χρόνια στην Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ όταν αντάμα δίναμε τον τιτάνιο αγώνα για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο κύριος Κώστας ήταν εκεί, μαζί μας, όταν κάποιοι άλλοι που σήμερα το παίζουν “βασιλικότεροι του βασιλέως” ήταν κόντρα και απέναντι.

*Έξω οι γλείφτες, οι έρποντες και οι κολοτούμπες από την Α.Ε.Κ.

* Μιχάλη ζεις για πάντα ΑΕΚτζής!

* Με τεράστια αδημονία περιμένουμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. Εκεί όπου το σήμερα θα συναντήσει το χθες σε ένα μοναδικό συνδυασμό μνήμης και συγκίνησης για την ιστορικότερη ομάδα του κόσμου!

*Επειδή μετά την αποχώρηση από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ακούμε τα… ανήκουστα από κάποιους, να υπενθυμίσουμε πως : πήραμε ΝΤΑΜΠΛ, πήραμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ, φτιάξαμε ΓΗΠΕΔΑΡΑ, καταφέραμε να ΕΞΥΓΙΑΝΘΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, έχουμε ΠΑΙΧΤΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ! Αυτά είναι κατακτήσεις υψίστης σημασίας!

*Για να τα λέμε όμως ΟΛΑ – ναι, πράγματι χρειαζόμαστε ΕΝΙΣΧΥΣΗ σε συγκεκριμένες θέσεις για να γίνουμε ακόμη ισχυρότεροι και να πετύχουμε τους στόχους μας, άλλωστε ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!

* Κουϊζ : ποιος Πειρατής το παίζει σεφ και διοργανώνει γεύματα στην παρέα, αλλά όταν μαγειρεύει οι καλεσμένοι του έχουν ειδοποιήσει καλού -κακού από τα πριν και το “166” ;;;

* Η ΑΕΚΑΡΑ να νικά (και) για τα παιδιά εκεί ψηλά!

* Είμαστε δίπλα σε όλους τους αδικημένους, τους ξεριζωμένους, τους “κολασμένους αυτής της γης”. Γιατί πολύ απλά είμαστε Α.Ε.Κ και έχουμε ενσυναίσθηση της ιστορικής μας ταυτότητας.

* Α.Ε.Κ κάνε λυόμενο το… λυόμενο!

* “Πειρατές του Ονείρου” : βαδίζοντας στον 31ο χρόνο οργανωμένης δράσης και παρουσίας στο πλευρό της ΑΕΚΑΡΑΣ! Γιατί αν δεν υπήρχε η Α.Ε.Κ δεν θα υπήρχαμε και εμείς!

* Μία-μία μετράμε τις μέρες για την επιστροφή στο Ναό! Ένα-ένα και τα λεπτά και… τα δευτερόλεπτα!!!

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Μιχάλη Κατσούρη, ο λαός της Α.Ε.Κ δεν θα επιτρέψει ποτέ να ξεχαστείς!

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X