Η Κάτια που θέλει να γίνει... Champions League Σουλούκου με προσόντα τοπικού!

Η Κάτια που θέλει να γίνει... Champions League Σουλούκου με προσόντα τοπικού!
Photo Credits: INTIME

Ο Insider γράφει για τον υπόγειο ερυθρόλευκο ρόλο της Κάτιας Κοξένογλου και την σκληρή πραγματικότητα της αποτυχίας της να γίνει αυτό που δεν μπορεί να είναι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλό είναι στη ζωή να προσπαθείς πολύ για τον εαυτό σου, να κοιτάζεις ψηλά, να θέτεις στόχους, να κάνεις όνειρα. Χρήσιμο, ωστόσο, είναι επίσης να γνωρίζεις τις δυνατότητές σου, να τις αξιολογείς σωστά, να μην αιθεροβατείς, να απλώνεις τα πόδια σου μέχρι εκεί που φτάνει το σεντόνι σου.

Η Κάτια Κοξένογλου, επί σειρά ετών στέλεχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, επέλεξε να πατήσει σε συγκεκριμένη βάρκα ώστε να ξεκολλήσει από τη μικρομεσαία κατάσταση που της προσφέρει το τοπικό σωματείο μιας συνοικιακής ποδοσφαιρικής ρουτίνας μήπως και ανελιχθεί ως η επόμενη «σιδηρά κυρία» των ερυθρόλευκων συμφερόντων.

Το τρίγωνο της… αμαρτίας

Το τρίγωνο «Κοξένογλου – Ολυμπιακός – Κλάτενγμπερκ» θεωρείται από πολλούς ως μια δική της επινόηση (πονηράδα αν θέλετε), που -εκτός των άλλων- έστειλε τον ιδιοκτήτη της πρώην Χαλκηδόνας Γιώργο Σπανό, στην αγκαλιά των «ερυθρόλευκων».

Μα ακόμα κι αν η ολοκλήρωση του σεναρίου δεν ήταν απόλυτα δική της, ακόμα κι αν δεν αποτελούσε στο 100% δική της έμπνευση, αδιαμφισβήτητα είναι το πρόσωπο που ένωσε τους κρίκους της αλυσίδας στην προσπάθεια προώθησης ενός πλαισίου που θα ανέτρεπε το υπάρχον μέσα από την υπόγεια σύναψη συνεργασίας της Superleague με τον Άγγλο τουρίστα.

Χάρτινος πύργος

Μεγαλόπνοα σχέδια, όμως τόσο ερασιτεχνικά δομημένα ώστε σύντομα να καταπέσουν. Πρωτοστατώντας σε ένα ανολοκλήρωτο πλάνο, το οποίο τελικά κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος και εξέθεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος έχασε τους υποστηρικτές που τον ανέβασαν στην προεδρία, η ονειροπόλα Κάτια κλώτσησε την ευκαιρία που προσπαθούσε να δημιουργήσει για τον εαυτό της: να γίνει η νέα Σουλούκου, στη θέση της Σουλούκου. Μόνο που η Λίνα, είχε αληθινά και σπουδαία προσόντα.

Δεν βγαίνει στο τηλέφωνο ο Καραπαπάς

Επιστρέφοντας λοιπόν στον πρόλογο, το όνειρο της Κάτιας να γίνει αρχικά εξέχων μέλος του Ολυμπιακού και ποιος ξέρει, στην πορεία να αντικαταστήσει τη Λίνα ως η επόμενη CEO της Ρόμα, πνίγηκε σε κάτι λασπόνερα που μια βροχερή μέρα, ξεχείλιζαν στη δυτική όχθη. Τώρα, ρωτάει να της πουν δεξιά και αριστερά αν θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από τη Λίγκα, καθώς ο Καραπαπάς δεν (της) βγαίνει στο τηλέφωνο.

Εν τω μεταξύ, κάπου στη Ρώμη, η Σουλούκου πίνει τον εσπρέσο της αναλογιζόμενη ότι εκείνη δεν θα είχε ρίξει ποτέ τον Βαγγέλη σε τέτοιες λούμπες. Από συναδελφικότητα και γυναικεία αλληλεγγύη, θέλει να δείξει συμπόνια προς την Κάτια, όμως αν είχε επαφή μαζί της, ένα πράγμα θα της έλεγε: «Καλά όλα αυτά Κάτια μου, όμως τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους πισινούς…».

Ο Insider

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X