ΑΕΚ: Ο Αραούχο επέστρεψε και πετά... φωτιές! (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο Αραούχο επέστρεψε και πετά... φωτιές! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πίσω σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Σέρχιο Αραούχο με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο από σήμερα προπονείται ξανά μετά από καιρό με την ΑΕΚ και στα βίντεο που ανάρτησε η ΠΑΕ στο Instagram φαίνεται να πετάει φωτιές.

Οπως σας αποκάλυψε χθες το enwsi.gr ο Σέρχιο Αραούχο είχε ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις και ήταν έτοιμος να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Και αυτό έγινε σήμερα, πιο σύντομα από ότι αρχικά υπολογιζόταν.

Δείτε τα βίντεο:

Ο Αργεντίνος επιθετικός αποφασίστηκε τον περασμένο μήνα να μην μπει στο χειρουργείο για τις νέες ενοχλήσεις στο γόνατο και να συνεχίσει το πρόγραμμα ειδικής θεραπείας. Αυτό ολοκληρώθηκε και από σήμερα είναι ξανά στο πλάνο του Ματίας Αλμέιδα.

Και στόχος του είναι να αγωνιστεί άμεσα με την φανέλα της ΑΕΚ για να βοηθήσει και ο ίδιος όσο μπορεί την ομάδα ενόψει των κρίσιμων αγώνων σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος το προσεχές διάστημα.

Ο Σέρχιο Αραούχο μέχρι σήμερα μετρά ναι μεν 17 παιχνίδια με 3 γκολ (όλα… χρυσάφι), αλλά ούτε καν 700 αγωνιστικά λεπτά στο γήπεδο. Βρίσκεται στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του και ανάλογα με την πορεία του ζητήματος του με το γόνατο και της πορείας του στην ΑΕΚ φέτος, θα κριθεί από τη διοίκηση και η υπόθεση της ανανέωσης του.

 

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X