Μαγεία: Τα κέρινα ομοιώματα των τεράστιων Θωμά Μαύρου και Μίμη Παπαϊωάννου στο Μουσείο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Μαγεία: Τα κέρινα ομοιώματα των τεράστιων Θωμά Μαύρου και Μίμη Παπαϊωάννου στο Μουσείο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Απίστευτες εικόνες από το Μουσείο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Σε λίγο, όμως, θα γεννηθεί και το τρίτο μας παιδί: Το Μουσείο της ΑΕΚ. Πιστέψτε με, κανένας Σύλλογος δεν θα έχει ένα μουσείο σαν κι αυτό. Τρίδυμα, λοιπόν, τα παιδιά της ΑΕΚ που ξεδιπλώνουν και αξιοποιούν την κληρονομιά ενός ιστορικού σωματείου, αλλά και των εκατομμυρίων φίλων της ομάδας μας, στο χθες και το σήμερα».

Τάδε έφη Δημήτρης Μελισσανίδης στα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού στις 18 Νοεμβρίου 2023, προϊδεάζοντας τον κόσμο για το μουσείο της ιστορίας της ομάδας, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει άμεσα στο πλαίσιο των εορτασμών 100 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας του «Δικέφαλου» αετού.

Τα τελευταία χρόνια με επικεφαλής τον Γεράσιμο Γασπαρινάτο, σε συνεργασία με τον Γιάννη Μπίλιο, γίνεται η συλλογή κειμηλίων που θα μπούνε στις προθήκες του Μουσείου, το οποίο θα καταστεί ένας χώρος μοναδικός, ο οποίος θα ρίχνει φως στην ιστορία της ΑΕΚ. Για τη δημιουργία του Μουσείου συνέβαλλε όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ. Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οπαδοί, παράγοντες ακόμα και δημοσιογράφοι έδωσαν σπάνια αντικείμενα, παλιές εμφανίσεις της ομάδας, ανέσυραν δημοσιεύματα, πρωτοσέλιδα εφημερίδων και περιοδικά από το αρχείο τους.

Όλα αυτά θα συνθέσουν, σε συνδυασμό με τη χρήση της τεχνολογίας και οπτικοακουστικών μέσων (όπως στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού) θα συνθέσουν ένα πρωτοποριακό χώρο, ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στην Ένωση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X