«Προτάθηκε στην Μπεσίκτας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς»

«Προτάθηκε στην Μπεσίκτας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς»
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην προπονητής του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προτάθηκε στην Μπεσίκτας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Βόμβα» από την Τουρκία! Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες στα Μέσα της γειτονικής χώρας, πολλά δημοσιεύματα να ασχολήθηκαν εκτενώς με τον Παναθηναϊκό και με διαφαινόμενους ως μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Φατίχ Τερίμ, ωστόσο ένα νέο δημοσίευμα, ασχολείται πλέον με έναν πρώην «πράσινο»!

Ο λόγος για τον πρώην τεχνικό του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον οποίο το διαδικτυακό κανάλι «SportsDigitale», συγκαταλέγει ανάμεσα στους υποψηφίους για τον πάγκο της Μπεσίκτας!
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η οποία θεωρείται αρκετά έγκυρη στη χώρα, καθώς ανήκει στον Γιαγκίζ Σαμπουντζίογλου, αναφέρει ότι ο Σέρβος τεχνικός προτάθηκε στη διοίκηση ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «αετών» της Κωνσταντινούπολης.

Η είδηση αυτή ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον Ερτάν Σουζγκιούν ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μπεσίκτας, χωρίς ωστόσο να δίνεται περισσότερη έκταση στο θέμα.

Να σημειωθεί, ότι η Μπεσίκτας, μόνο σε καλό «φεγγάρι» δεν βρίσκεται καθώς από τον Οκτώβρη μέχρι σήμερα, έχουν έρθει τα πάνω-κάτω σε αγωνιστικό και σε διοικητικό επίπεδο, με αλλαγή δυο προπονητών, αλλά και προέδρου και με την ομάδα να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από 17 αγωνιστικές.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X