ΝΒΑ: Nίκη με buzzer beater του Γιόκιτς πήραν οι Νάγκετς κόντρα στους Γουόριορς (130-127)

ΝΒΑ: Nίκη με buzzer beater του Γιόκιτς πήραν οι Νάγκετς κόντρα στους Γουόριορς (130-127)
Photo Credits: INTIME

Οι Ντένβερ Νάγκετς ολοκλήρωσαν μια σπουδαία ανατροπή εκτός έδρας κόντρα στους Γουόριορς και πανηγύρισαν την νίκη με 130-127

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ντένβερ Νάγκετς πήραν μια σπουδαία νίκη στην έδρα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ανατρέποντας μια εις βάρος τους διαφορά 18 πόντων στα τελευταία 4 λεπτά και με buzzer beater του Γιόκιτς πήραν την νίκη με 130-127.

Ο Σέρβος σέντερ ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας σημειώσει double-double, αφού κατάφερε μαζί με τους 34 πόντους να μοιράσει 10 ασίστ και να μαζέψει 9 ριμπάουντ, «ακουμπώντας» με αυτόν τον τρόπο το triple-double. Σε πολύ καλή ημέρα και ο Γκότνον που τελείωσε το ματς με 30 πόντους και με τα καλάθια του κράτησε ζωντανή την ομάδα του Ντένβερ. Στους 25 πόντους ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Μάρεϊ ενώ ο Γουάτσον είχε 19.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Στεφ Κάρι ηγήθηκε της επίθεσης των Γουόριορς, με το «κοντέρ» να σταματάει στους 30 συνολικά πόντους ενώ ο Κλέι Τόμσον ακολούθησε από κοντά με 24.

Η ομάδα του Κερ βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι και τα τελευταία 26 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με το σκορ στο 127-125, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα και ο Γιόκιτς με τρίποντο στην τελευταία φάση από το κέντρο μπόρεσε να χαρίσει τη νίκη στους Νάγκετς.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X