Η Μπαρτσελόνα δεν πεθαίνει ποτέ!

Η Μπαρτσελόνα δεν πεθαίνει ποτέ!
Photo Credits: INTIME

Η Λας Πάλμας έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει ιστορική νίκη επί της Μπαρτσελόνα, όμως με γκολ στις καθυστερήσεις η ομάδα του Τσάβι έφυγε με το διπλό (2-1)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λας Πάλμας έφτασε πολύ κοντά στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα από το μακρινό 1986 και να κάνει σπουδαίο δώρο στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η πρωταθλήτρια Ισπανίας έκανε επική ανατροπή.

Ο Μουνίρ Ελ Χανταντί σόκαρε την πρώην ομάδα του όταν στο 12ο λεπτό (ένα λεπτό μετά την αναγκαστική αλλαγή του Κανσέλο), νίκησε τον Πένια για να γράψει το 1-0 του ημιχρόνου, αφού στο 39ο λεπτό ο Ραμίρεζ είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα ανέβασε τον ρυθμό της και ο Τόρες ισοφάρισε στο 55ο λεπτό σε 1-1. Μετά την ισοφάριση ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν μεγάλη ευκαιρία μέχρι το 91ο λεπτό, εκεί ο Σινγκράβεν είδε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και έδωσε… χρυσή ευκαιρία στην ομάδα του Τσάβι για το 1-2. Ο Γκιντογκάν δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα και έτσι η Μπαρτσελόνα έφυγε με τη νίκη και βρίσκεται στο -7 από την κορυφή και τις Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X