«Μέλι» Ντέμη για Λιβάι Γκαρσία: «Τον βλέπω ότι είναι πολύ καλά» - Τι είπε για την εμφάνιση του Πήλιου (VIDEO)

«Μέλι» Ντέμη για Λιβάι Γκαρσία: «Τον βλέπω ότι είναι πολύ καλά» - Τι είπε για την εμφάνιση του Πήλιου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης την εμφάνιση της ΑΕΚ στο 3-0 με τον Βόλο. Πώς σχολίασε την εμφάνιση του Λιβάι Γκαρσία, αλλά και του Πήλιου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την εμφάνιση της ΑΕΚ στο ματς με τον Βόλο (3-0) σχολίασε στην εκπομπή Monday FC της NOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Δεν ήταν και πολύ καλή η ΑΕΚ στο ματς με τον Βόλο. Καλύτερη από την αντίπαλο σίγουρα πάντως», επισήμανε.

«Προηγήθηκε χωρίς να πιέσει τον αντίπαλο όπως και ο ΠΑΟΚ. Μετά το ματς άλλαξε. Μέχρι το 1-0 δεν ήταν η γνωστή ΑΕΚ. Σιγά-σιγά άρχισε να βρίσκει ρυθμό, είναι λογικό γιατί προερχόμασταν από διακοπή», ανέφερε ακόμη ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει την εμφάνιση του Λιβάι, τα δύο γκολ και βέβαια ότι σκόραρε σε 4ο σερί ματς, ο Νικολαΐδης απάντησε: «Βλέπω πολύ καλά τον Λιβάι, πάρα πολύ καλά».

Στο σχόλιο του για την εικόνα του Πήλιου που βρέθηκε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, επισήμανε: «Έκανε πολύ καλό ματς έκανε. Δεν έχω βέβαια ολοκληρωμένη άποψη για τον παίκτη. Ο Βόλος δύσκολεψε την ΑΕΚ. Βλέπω ένταση στο μαρκάρισμα του Βόλου τελευταία».

«Μετά το πρώτο γκολ, ήταν εύκολο το ματς για την ΑΕΚ χωρίς να πιάσει μεγάλη ομάδα», υπογράμμισε και για τους παίκτες που ξεχώρισε αναφέρθηκε σε Γκατσίνοβιτς και Σιμάνσκι.

«Ήταν ένα ματς που τελικά η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα», κατέληξε ο Ντέμης.

Δείτε το βίντεο:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X