Το σύνθημα από τον Στάνκοβιτς ενόψει Ολυμπιακού: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Το σύνθημα από τον Στάνκοβιτς ενόψει Ολυμπιακού: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»
Photo Credits: INTIME

Το σύνθημα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έδωσε ο πορτιέρε της ΑΕΚ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς μετά το ματς με τον Βόλο (3-0)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο Flash.gr και στον Δημήτρη Δράκο για τον τραυματισμό που είχε και τον άφησε μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και για το ντέρμπι που έρχεται για την ομάδα του, ΑΕΚ απέναντι από τον Ολυμπιακό (07/01).

-Επέστρεψες μετά από δύσκολο τραυματισμό, ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

«Μετά από τον τραυματισμό νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ για αυτό το παιχνίδι. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμένα και τους συμπαίκτες μου, αλλά πιστεύω πως άμα είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλει ο προπονητής».

Ο Αυστριακός πορτιέρε ήταν καθοριστικός σε δύο φάσεις στο παιχνίδι με τον Βόλο. Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Στάνκοβιτς έσωσε την ομάδα του δύο φορές, καθώς στο 42′ ο Ντέλετιτς βρέθηκε στην μικρή περιοχή και ο Αυστριακός πορτιέρε… απάντησε στον Σέρβο εξτρέμ.

Έπειτα, μετά από εκτέλεση κόρνερ των Βολιωτών ο Ασλανίδης βρέθηκε αμαρκάριστος στην μεγάλη περιοχή και ο τερματοφύλακας του «δικέφαλου» έκανε ξανά μία σωτήρια επέμβαση, για να κρατήσει το 1-0 για την ομάδα του.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας επέστρεψε πιο δυνατός από… ποτέ μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X