Βαρύ το κλίμα και ραγδαίες εξελίξεις στον Άρη: Σύσκεψη μεταξύ Καρυπίδη-αρχηγών μετά το κάζο με τον Αστέρα Τρίπολης

Βαρύ το κλίμα και ραγδαίες εξελίξεις στον Άρη: Σύσκεψη μεταξύ Καρυπίδη-αρχηγών μετά το κάζο με τον Αστέρα Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Ραγδαίες εξελίξεις στον Άρη με έκτακτη σύσκεψη Καρυπίδη με τους αρχηγούς μετά το κάζο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έκτακτη σύσκεψη μέσω skype έγινε το πρωί μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη και των αρχηγών της ομάδας για το «κάζο» στην Τρίπολη όπου ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης χαρακτήρισε «ανεπίτρεπτο» αυτό που συνέβη ενώ ακολούθησε συνάντηση και συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών!

Είναι προφανές ότι το κλίμα στις τάξεις του Άρη είναι βαρύ έπειτα απ’ όλα όσα έλαβαν χώρα στην Τρίπολη όπου οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν με 0-2 αλλά… εξαφανίστηκαν από το γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο με συνέπεια την ήττα από τον Αστέρα με 3-2. Χθες (3/1), μετά το παιχνίδι υπήρξε συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και σήμερα (4/1) έγινε έκτακτη σύσκεψη, μέσω skype, μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τους αρχηγούς της ομάδας, Φαμπιάνο-Κουέστα-Μπράμπετς και Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη στην Τρίπολη τονίζοντας ότι οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να αντιδράσουν ως επαγγελματίες και να φροντίσουν να αντιστρέψουν το κλίμα. Παράλληλα χαρακτήρισε δικαιολογημένες τις αντιδράσεις του κόσμου τόσο μετά την ισοπαλία με τη Λαμία – όπου οι «κίτρινοι» δέχθηκαν την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων – όσο κι έπειτα από το χθεσινό αποτέλεσμα στην Τρίπολη για το οποίο είπε επίσης ότι… «χάσατε ένα δικό σας παιχνίδι».

Κουβέντα μεταξύ των παικτών στα αποδυτήρια!

Η αντίδραση του Θόδωρου Καρυπίδη είναι ενδεικτική του κλίματος που έχει διαμορφωθεί στις τάξεις του Άρη και μάλιστα μετά τη συζήτηση που είχε με τους τέσσερις έμπειρους ποδοσφαιριστές ακολούθησαν συνάντηση μεταξύ των παικτών στα αποδυτήρια της ομάδας. Εκεί έγινε μια ευρεία κουβέντα μεταξύ αυτών, σχετικά με αυτά που γίνονται και κυρίως αυτά που δεν γίνονται στη διάρκεια των παιχνιδιών κι έχουν ως συνέπεια την απώλεια βαθμών αλλά και την απαράδεκτη εικόνα της ομάδας, σαν αυτή που είχε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Προφανώς συζητήθηκε η αντίδραση που θα πρέπει να υπάρξει ξεκινώντας από το ντέρμπι (7/1) με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον πρώτο αγώνα (10/1) του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ και μένει να φανεί αν οι «κίτρινοι» θα βγάλουν αυτή την αντίδραση για να αντιστρέψουν το κλίμα.

Πηγή: gazzetta.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X