Επέστρεψε στην Τότεναμ ο Ρεγκιλόν

Επέστρεψε στην Τότεναμ ο Ρεγκιλόν
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Ρεγκιλόν επέστρεψε στην Τότεναμ αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε τον δανεισμό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρεγκιλόν εντάχθηκε στη Γιουνάιτεντ ως δανεικός για μια σεζόν τον Σεπτέμβριο για να καλύψει τα κενά των τραυματιών Λουκ Σο και Τάιρελ Μαλάσια, και έχει κάνει 12 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για τον σύλλογο.

Οι Σο και Μαλάσια αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμοι.

«Ο Σέρχιο Ρεγκιλόν επιστρέφει στην Τότεναμ αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεργοποίησε μια ρήτρα διακοπής στη συμφωνία δανεισμού», ανέφερε η Γιουνάιτεντ σε ανακοίνωσή της.

«Ο Σέρχιο εκπλήρωσε τον ρόλο για τον οποίο προσήχθη: να καλύψει τα κενά  των τραυματιών Λουκ Σο και Τάιρελ Μαλάσια, αφού αμφότεροι έμειναν εκτός με μακροχρόνιους τραυματισμούς.

«Ενώ ο Λουκ έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια με έναν μικρό τραυματισμό, ο Άγγλος διεθνής αναμένεται να επιστρέψει σύντομα. Ο Τάιρελ, εν τω μεταξύ, πλησιάζει στην επιστροφή από τον τραυματισμό του στο γόνατο».

Ο Ρεγκιλόν, 27 ετών, πέρασε την περασμένη θητεία δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας ενταχθεί στους «Σπερς» το 2020 με πενταετές συμβόλαιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και κάνοντας 52 συμμετοχές στο πρωτάθλημα στις δύο πρώτες του σεζόν.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X