Μια ωραία ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό: Ο Ποντένσε έγινε αλλαγή και... έσπασε τα μικρόφωνα (ΦΩΤΟ)

Μια ωραία ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό: Ο Ποντένσε έγινε αλλαγή και... έσπασε τα μικρόφωνα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Καρβαλιάλ τον κράτησε στο γήπεδο για 81 λεπτά, αλλά όταν τον αντικατέστησε, έγινε έξαλλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός έχασε εύκολα στη Λαμία χθες το απόγευμα. Και φαίνεται πως στο εσωτερικό του εκτός από απογοήτευση υπάρχει και έντονος εκνευρισμός.

Αυτό φάνηκε και από τις στιγμιαίες αντιδράσεις του Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν πολύ κακός στο χθεσινό ματς. Ο Καρβαλιάλ τον κράτησε πάντως στο γήπεδο για 81 λεπτά. Τότε τον έκανε αλλαγή, γεγονός που δεν πήρε… ψύχραιμα ο παίκτης.

Μολις ο Ποντένσε είδε το νούμερό του στην ταμπέλα αλλαγών φάνηκε να εκπλήσσεται. Άρχισε να… μουρμουράει και στην πορεία ξέσπασε.

Βγήκε από το γήπεδο από την άλλη πλευρά του γηπέδου και περνώντας πίσω από το ένα τέρμα, κατευθυνόμενος στον πάγκο της ομάδας του, κλώτσησε με δύναμη το μικρόφωνο της Cosmote TV που ήταν πίσω από τη εστία!

Δείτε εικόνες:

Μια ωραία ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό: Ο Ποντένσε έγινε αλλαγή και... έσπασε τα μικρόφωνα (ΦΩΤΟ) Μια ωραία ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό: Ο Ποντένσε έγινε αλλαγή και... έσπασε τα μικρόφωνα (ΦΩΤΟ) Μια ωραία ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό: Ο Ποντένσε έγινε αλλαγή και... έσπασε τα μικρόφωνα (ΦΩΤΟ) Μια ωραία ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό: Ο Ποντένσε έγινε αλλαγή και... έσπασε τα μικρόφωνα (ΦΩΤΟ)

Μετά από λίγη ώρα ωστόσο και παρά την ήττα του Ολυμπιακού ο Ποντένσε φαίνεται να… ηρέμησε και να θυμήθηκε τα παλιά, θέλοντας προφανώς να στείλει ένα μήνυμα σε όσους του ασκούν κριτική.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το ποστάρισμά του αρκετές ώρες μετά τον αγώνα της Λαμίας, όταν δημοσίευσε ένα γκολ που είχε βάλει κόντρα στην Τόπολα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X