Ολυμπιακός: Δυσκολεύεται από την άσπρη βούλα ο Φορτούνης - Τρίτο διαδοχικό χαμένο πέναλτι

Ολυμπιακός: Δυσκολεύεται από την άσπρη βούλα ο Φορτούνης - Τρίτο διαδοχικό χαμένο πέναλτι
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Φορτούνης έχασε και τα τρία πέναλτι που κλήθηκε να εκτελέσει στο πρωτάθλημα, κι ένα στο Κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ένας από τους εκτελεστές πέναλτι στον Ολυμπιακό, όμως τελευταία δυσκολεύεται να βρει στόχο. Φέτος βέβαια, τα πέναλτι τα χτυπάει συνήθως ο Ελ Κααμπί, ενώ και ο Ελ Αραμπί έχει ευστοχήσει σε ένα, όμως και οι δύο απουσίαζαν χθες από τους Πειραιώτες.

Στα τελευταία τέσσερα πέναλτι που έχει αναλάβει να εκτελέσει ο Φορτούνης, έχει ευστοχήσει μόνο σε ένα, σε βάθος 3,5 ετών. Συγκεκριμένα, τελευταία φορά που σκόραρε από την άσπρη βούλα ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ήταν τον Ιούλιο του 2020, στη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί του ΟΦΗ.

Έκτοτε ο Φορτούνης έχασε και τα τρία πέναλτι που κλήθηκε να εκτελέσει στο πρωτάθλημα, κι ένα στο Κύπελλο. Συγκεκριμένα, αστόχησε τον Φεβρουάριο του 2021 στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ 3-0, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ολυμπιακός-Άρης 4-1, αλλά το χθεσινό χαμένο πέναλτι κόντρα στη Λαμία, ήταν το πρώτο που στοίχισε βαθμούς στην ομάδα.

Παράλληλα, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είχε αστοχήσει σε πέναλτι και τον Φεβρουάριο του 2019, σε παιχνίδι για το Κύπελλο με τη Λαμία, όπου η ομάδα της Φθιώτιδας είχε επικρατήσει 1-0 και είχε πάρει την πρόκριση.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X