Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς με τον Βόλο

Εικόνες πριν από το ΑΕΚ - Βόλος
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του παιχνιδιού της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χάρη στην αποτελεσματικότητα του Γκαρσία και τις καίριες αποκρούσεις του Στάνκοβιτς, καθάρισε εύκολα τον Βόλο. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του ματς της Νέας Φιλαδέλφειας

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Με δυο τρομερές αποκρούσεις, κράτησε το 1-0 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Και προφανώς ήταν κάτι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης μια εξαιρετική απόκρουση, έκανε ο Στάνκοβιτς και στο δεύτερο ημίχρονο.

Λάζαρος Ρότα: Στο ξεκίνημα του ματς είχε περισσότερο το νου του στα ανασταλτικά του καθήκοντα, λόγω Ντέλετιτς. Όσο περνούσε η ώρα έκανε όλο και περισσότερα ανεβάσματα. Ωστόσο δεν έβγαλε πολλές συνεργασίες από την πλευρά του στο επιθετικό κομμάτι.

Ντομαγκόι Βίντα: Για ακόμα μια φορά έδειξε πως είναι σημείο αναφορά στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ. Κάλυπτε τους χώρους και προσπαθούσε συνολικά να κατευθύνει ολόκληρη την τετράδα. Ήταν αποτελεσματικός και με λίγα λάθη.

Άλεξ Κάλενς: Επέστρεψε στο βασικό σχήμα. Στις προσωπικές μονομαχίες πήγε καλά και κέρδισε τις περισσότερες. Ενώ και την θέση του στο γήπεδο, την κρατούσε σωστά. Με την μπάλα στα πόδια του ωστόσο, δεν βοηθούσε τόσο πολύ την ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα μετόπισθεν, όπως κάνει ο Μουκουντί όταν βρίσκεται στο γήπεδο.

Σταύρος Πήλιος: Ντεμπούτο στην βασική ενδεκάδα και το πιο βασικό του χαρακτηριστικό, ήταν η αυτοπεποίθηση. Πατούσε πολύ γερά μέσα στο γήπεδο και δεν δίσταζε να πάρει και πρωτοβουλίες. Ήταν από τους πιο κινητικούς παίκτες της ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και ανασταλτικά έδειξε σταθερότητα.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες ανάμεσα στο ανασταλτικά και το επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ. Και με τον τρόπο που λειτουργούσε μέσα στο γήπεδο, το πέτυχε. Με την μπάλα στα πόδια προτίμησε περισσότερο ασφαλείς και κοντινές μεταβιβάσεις χωρίς ρίσκο. Αλλά έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στο γκολ του Άμραμπατ. Και γενικώς ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ.

Ορμπελίν Πινέδα: Από τα πόδια του Μεξικανού περνούσε σχεδόν ολόκληρο το παιχνίδι της ΑΕΚ. Γυρνούσε αρκετά πίσω για να πάρει μπάλα και να δημιουργήσει. Χρειάστηκε χρόνο για να βρει ρυθμό μέσα στο ματς. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα, ήταν όλο και πιο επιδραστικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Πρόλαβε να παίξει και δεξι μπακ στο φινάλε του παιχνιδιού.

Στίβεν Τσούμπερ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σχεδόν εκτός παιχνιδιού. Ελάχιστες πρωτοβουλίες αλλά και αυτές δεν του βγήκαν καλά. Είχε διάθεση, ζήτησε μπάλες, αλλά δεν του βγήκαν πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε λίγο περισσότερο και μπήκε σε φάσεις.

Νίκλας Ελίασον: Ισχύει και για τον Σουηδό, ότι και για τον Τσούμπερ. Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε ελάχιστα. Με εξαίρεση μια καλή προσπάθειες, όλες οι υπόλοιπες πρωτοβουλίες δεν του βγήκαν. Στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκε λίγο καλύτερο ρυθμό.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Έδωσε εξαιρετική κάθετη πάσα και ασίστ, στο γκολ του Γκαρσία. Επίσης έβγαλε μια σέντρα ακριβείας στην μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Λιβάι στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν κινητικός και συμμετείχε πολύ στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Λιβάι Γκαρσία: Πέτυχε το τέταρτο γκολ του, σε τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Ενώ με το δεύτερο χθεσινό, έχει φτάσει ήδη στα πέντε, στα τελευταία τέσσερα ματς. Έχει βρει για τα καλά τον ρυθμό του στο σκοράρισμα και το έδειξε και στο χθεσινό παιχνίδι. Και είναι κάτι προφανώς εξαιρετικά σημαντικό για την ΑΕΚ.

Νορντίν Άμραμπατ: Επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Βρήκε δίχτυα με μια προσωπική ενέργεια και κλείδωσε τη νίκη της Ένωσης. Γενικώς ήταν κινητικός και κεφάτος.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε ως αλλαγή και έπαιξε πρώτα ως δεύτερος φορ και μετά ως οκτάρι. Και από τον δεύτερο ρόλο του, ήταν πιο ουσιαστικός και βοήθησε περισσότερο το παιχνίδι της ΑΕΚ.

Έκι Πόνσε: Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του και μπήκε αλλαγή στο φινάλε του παιχνιδιού. Ήταν κινητικός, αλλά δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου και μια φορά που πήρε καλά την μπάλα, την κράτησε πολύ στα πόδια του.

Ροντόλφο Πισάρο: Μπήκε ως αλλαγή στο φινάλε του παιχνιδιού. Έπαιξε σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον φορ, είχε διάθεση και πήρε φάσεις πάνω του, χωρίς ωστόσο να δώσει ουσία.

Γενς Γιόνσον: Επέστρεψε και αυτός μετά από τραυματισμό. Μπήκε με διάθεση στο ματς και πρόλαβε να κερδίσει φάσεις στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X