Γκατσίνοβιτς: «Χάνουμε βαθμούς που δεν πρέπει, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο»

Γκατσίνοβιτς: «Χάνουμε βαθμούς που δεν πρέπει, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Σέρβος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μετά τη νίκη επί του Βόλου τόνισε πως η ομάδα δεν έχει δικαιολογίες για τα κακά αποτελέσματα και προχωράει βήμα – βήμα για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην Cosmote Tv:

Για την εικόνα του αγώνα:

«Καλή χρονιά σε όλους πρώτα απ’ όλα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να φτάσουμε στη νίκη μετά τα δυο τελευταία παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς. Ήταν σημαντικό και είμαι πολύ χαρούμενος που φεύγουμε σήμερα με τη νίκη και χωρίς να δεχθουμε γκολ.»

Για τις επιστροφές παικτών από τραυματισμούς και αν μπορεί αυτό η ΑΕΚ να το αξιοποιήσει:

«Είναι αλήθεια, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, είναι καλό όταν όλοι είναι φιτ και μπορούν να βοηθήσουν. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες όμως λόγω των τραυματισμών, χάσαμε βαθμούς που έπρεπε να πατούμε, είμαστε συγκεντρωμένοι στο τώρα, πήραμε τη νίκη και να πάμε στο επόμενο.

Προσωπικά πως αισθάνεται;

«Θα ήθελα να μιλήσω σε ομαδικό επίπεδο, είμαστε σε καλή κατάσταση, ξέρουμε ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί χάσμα βαθμούς που δεν έπρεπε, είμαστε όμως σε καλό δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτό που θελουμε βήμα βήμα.»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X