Νότιγχαμ Φόρεστ: Κίνδυνος και για αφαίρεση βαθμών για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Νότιγχαμ Φόρεστ: Κίνδυνος και για αφαίρεση βαθμών για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη
Photo Credits: INTIME

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ενδέχεται να δεχθεί αφαίρεση βαθμών σε περίπτωση που φανεί πως έχει παραβιάσει το Financial Fair Play

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Νότιγχαμ Φόρεστ κατηγορείται πως δεν έχει ενεργήσει μέσα στο πλαίσιο των κανονισμών του FFP και κινδυνεύει μέχρι και με τιμωρία αφαίρεση βαθμών, σύμφωνα με το Athletic.

Όλες οι ομάδες της Premier League κατέθεσαν τους φακέλους τους ως τις 31 Δεκεμβρίου για τη χρήση της σεζόν 2022/23 και μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου η επιτροπή που τους ελέγχει θα έχει αποφανθεί αν έχουν συμμορφωθεί με τους κανόνες ή όχι.

Η ομάδα που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε 42 μεταγραφές από τη στιγμή που εξασφάλισε την άνοδό της στην Premier League το 2022 και φαίνεται πως υπάρχει κίνδυνος να κριθεί πως δεν ανταποκρίνεται στις επιταγές της λίγκας που θέτει αυστηρούς κανόνες για τα έσοδα και την αυτάρκεια των κλαμπ της κατηγορίας.

Σε περίπτωση που η Φόρεστ κριθεί ένοχη, τότε κινδυνεύει και με αφαίρεση βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που θα δυσκολέψει την προσπάθειά της να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Όπως, πάντως, επισημαίνεται από τα αγγλικά ΜΜΕ, στη Νότιγχαμ παρουσιάζονται καθησυχαστικοί πως τα στοιχεία που έχουν παρουσιάσει είναι επαρκή για να μην υπάρξει τιμωρία και είναι έτοιμοι να αντικρούσουν οποιαδήποτε ποινή.

Η Νότιγχαμ έχει 20 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές και είναι στο +5 από την 18η Λούτον, που έχει όμως έναν αγώνα λιγότερο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X