Ολυμπιακοί Αγώνες: Σκέψεις για Εμπαπέ, Γκριεζμάν, Βαράν με στόχο το χρυσό η εθνική Γαλλίας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σκέψεις για Εμπαπέ, Γκριεζμάν, Βαράν με στόχο το χρυσό η εθνική Γαλλίας
Photo Credits: INTIME

Υψηλές είναι οι βλέψεις της εθνική Γαλλίας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι, καθώς στοχεύουν στην ενίσχυση από τους Εμπαπέ, Γκριεζμάν και Βαράν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τους παγκόσμιους πρωταθλητές του 2018, Κιλιάν Εμπαπέ, Αντουάν Γκριεζμάν και Ραφαέλ Βαράν, σκοπεύει να παραταχθεί η εθνική Γαλλίας στο τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, η ιδέα που κυριαρχεί στα υψηλόβαθμα στελέχη της Γαλλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, είναι οι τρεις θέσεις παικτών άνω των 23 ετών που αντιστοιχούν σε κάθε εθνική να καλυφθούν από τους φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ.

Σημαντικό «όπλο» στα χέρια των Γάλλων είναι τόσο η παρουσία του Τιερί Ανρί στον πάγκο της εθνικής, όσο και η θέληση του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, να εκπροσωπήσει τη χώρα του και να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της «Πόλης του Φωτός».

Μοναδικό εμπόδιο για την ώρα είναι η άδεια που πρέπει να λάβουν οι εν λόγω ποδοσφαιριστές από τις ομάδες του, οι οποίες δεν είναι υποχρεωμένες να αποδεχθούν το αίτημα της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X