Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Νίκησα τον Φατίχ Τερίμ στα ντέρμπι της Τουρκίας- Δεν νομίζω ότι θα χάσει ο Ραζβάν ντέρμπι από τον Τερίμ»

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Νίκησα τον Φατίχ Τερίμ στα ντέρμπι της Τουρκίας- Δεν νομίζω ότι θα χάσει ο Ραζβάν ντέρμπι από τον Τερίμ»
Photo Credits: INTIME

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου θυμήθηκε τις… νίκες που έχει πάρει απέναντι στον Φατίχ Τερίμ, στο πρωτάθλημα της Τουρκίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιρτσέα Λουτσέσκου και Φατίχ Τερίμ έχουν αναμετρηθεί ως αντίπαλοι στο παρελθόν, ως προπονητής της Μπεσίκτας ο πρώτος και ως προπονητής της Γαλατάσαραϊ ο δεύτερος, με τον 78χρονο Ρουμάνο τεχνικό να θυμάται εκείνες τις αναμετρήσεις, ενώ δήλωσε πως δεν πιστεύει πως ο γιός του (Ραζβάν) θα χάσει ντέρμπι απέναντι στον Τούρκο τεχνικό.

«Νίκησα τον Φατίχ Τερίμ στα ντέρμπι της Τουρκίας και οδήγησα την Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα. Ο Τερίμ είναι τώρα αντίπαλος του γιου μου. Δεν νομίζω ότι θα χάσει ο Ραζβάν ντέρμπι από τον Τερίμ» ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το αν σκέφτεται την επιστροφή του στους πάγκους.

«Αυτό το διάστημα περνάω ευχάριστο χρόνο με την οικογένειά μου στο Βουκουρέστι. Αγαπώ πολύ τα εγγόνια μου. Κάποιες ομάδες έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Θα προτιμούσα να αναλάβω μια ομάδα στην αρχή της σεζόν και όχι στο μέσο», είπε χαρακτηρίστηκα ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X