Οι αριθμοί του ΑΕΚ - Βόλος μέσα από τα... μάτια της Super League

Οι αριθμοί του ΑΕΚ - Βόλος μέσα από τα... μάτια της Super League
Photo Credits: INTIME

Αριθμοί και στατιστικά για το ΑΕΚ - Βόλος μέσα από τα μάτια της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ και ο Βόλος είχαν αναμετρηθεί τέσσερις φορές την περσινή σεζόν, δύο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και δύο τα Playoffs.

Αρχικά είχαν συναντηθεί για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για την ομάδας της ΑΕΚ την περσινή σεζόν και ο Βόλος επικράτησε με 1-0 στο γήπεδο της Ριζούπολης στις 27 Αυγούστου 2022 χάρη σε γκολ του Ντέλετιτς.

Ακολούθησαν τρεις αναμετρήσεις για το 2022-23 και μια για τον Α’ Γύρο του φετινού πρωταθλήματος, στις οποίες η ΑΕΚ επικράτησε και στις τέσσερις. Οι τρεις ήταν με γηπεδούχο το Βόλο και η άλλη στη Νέα Φιλαδέλφεια για τα Stoiximan Playoffs της σεζόν 2022-23.

Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με γηπεδούχο την ΑΕΚ υπάρχει ισορροπία με δύο νίκες των Κιτρινόμαυρων, δύο της ομάδας του Βόλου και μια ισοπαλία. Αντίθετα, στη Μαγνησία υπάρχει υπεροχή της ΑΕΚ, η οποία έχει επικρατήσει στα πέντε από τα έξι παιχνίδια που έχουν γίνει εκεί, όπως συνέβη και στον Α’ Γ΄ύρο με το 3-2 υπέρ των Κιτρινόμαυρων που αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 24ο λεπτό λόγω αποβολής του Πέτρου Μάνταλου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα υποδεχθεί το Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ, με το γήπεδο της Ριζούπολης να έχει φιλοξενήσει τα τρία από τα προηγούμενα πέντα παιχνίδια τους, ενώ στο μοναδικό που έχει γίνει στο ΟΑΚΑ, ο Βόλος επικράτησε με 2-1. Στο “Γεώργιος Καμάρας” υπάρχει ισορροπία με νίκη της ΑΕΚ, μια νίκη του Βόλου και μια ισοπαλία.

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ

5 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 10-7

Πηγή: slgr.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X