Η ΑΕΚ χωρίς άλλα περιθώρια με Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια! (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ χωρίς άλλα περιθώρια με Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια! (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

H AEK στην άδεια «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» θέλει να επιστρέψει στα «τρίποντα» κόντρα στον Βόλο μετά τις δύο «χοντρές» γκέλες με Παναιτωλικό-Πανσερραϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο νίκη… Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα στο αποψινό ματς κόντρα στον Βόλο (19:00, Cosmote Sport 2HD, LIVE μετάδοση ENWSI TV) για την ΑΕΚ που μετά τα δύο σερί «στραβοπατήματα» σε Αγρίνιο και Σέρρες δεν έχει περιθώρια για απώλειες.

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα που έκλεισε το 2023 με τα δύο σερί 2-2, θέλει, λοιπόν, να επιστρέψει στα τρίποντα κόντρα στον Βόλο γνωρίζοντας πως τα περιθώρια έχουν στενέψει. Ενώ, βέβαια, θέλει τη νίκη για να πάει με καλή ψυχολογία και στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Είναι δεδομένο πως στο αποψινό ματς η ΑΕΚ έχει σημαντικές απουσίες, αλλά και κάποιες αξιοσημείωτες επιστροφές.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα είδε τους Πινέδα, Άμραμπατ, Στάνκοβιτς, Πόνσε, Κάλενς και Πισάρο να προπονούνται κανονικά και προφανώς θα είναι στη διάθεση του. Όμως υπάρχουν και απουσίες. Η ΑΕΚ που δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς, δεν υπολογίζει στους Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Ζίνι που έχουν υποχρεώσεις σε Κύπελλο Εθνών Αφρικής και Ασίας. Ενώ δεν υπολογίζονται και οι Σιντιμπέ-Αραούχο που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο και ακολουθούν τα ατομικά προγράμματά τους. Επίσης, μένει να φανεί το πότε θα επιστρέψει στις αποστολές και ο Πάολο Φερνάντες.

Έτσι με δεδομένα αυτά τα αγωνιστικά ο Αλμέιδα φαίνεται πως θα παρατάξει ενδεκάδα με τον Στάνκοβιτς να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι δύο μπακ θα είναι οι Ρότα και Πήλιος με τον δεύτερο να ξεκινά για πρώτη φορά βασικός στην ΑΕΚ στο αριστερό άκρο της άμυνας και τους Βίντα- Κάλενς να είναι οι δύο στόπερ στο ματς. Εκτός και αν ο «κομάντο», Ντομαγκόι Βίντα δεν τα καταφέρει και τελικά μείνει εκτός 11άδας για να παίξει ο Μήτογλου. Στον άξονα φαίνεται πως θα είναι ένας εκ των Σιμάνσκι-Γιόνσον με τον Πινέδα δίπλα του, ενώ στις πτέρυγες ο Γκατσίνοβιτς αναμένεται να είναι αριστερά με τους Ελίασον-Άμραμπατ να διεκδικούν τη θέση στα δεξιά. Όσο για την επίθεση δύσκολα θα «σπάσει» το δίδυμο των Τσούμπερ – Λιβάι Γκαρσία που βρίσκονται σε καλή φόρμα.

Η ΑΕΚ χωρίς άλλα περιθώρια με Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια! (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το πλάνο του Βόλου

Από την άλλη, η χρονιά για τον Βόλο (10ος, 14β.) έκλεισε με την εντός έδρας ήττα (0-3) από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, είχε προηγηθεί ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα, με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες (η μία κόντρα στον Ολυμπιακό). Διάστημα, δηλαδή, που βρίσκεται και ο Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο της ομάδας της Μαγνησίας, με την επιστροφή του Ισπανού τεχνικού να την έχει βοηθήσει.

Ο Βόλος ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ που θα κάνει ποδαρικό στο 2023. Ο Άνχελ Λόπεθ ανακοίνωσε το βράδυ την αποστολή για τον αγώνα με τρεις απουσίες

Ο Αλέξης Καλογερόπουλος είναι τιμωρημένος κι έμεινε εκτός, ενώ ούτε οι Νεμάνια Γκλάβτσιτς και Τάσος Τσοκάνης θα αγωνιστούν κόντρα στην Ένωση.

Η αποστολή του Βόλου: Κόστιτς, Παπαδόπουλος, Κόβατς, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Λούνα, Κίτσος, Μύγας, Τρουιγιέ, Κόμπα, Μεταξάς, Ντέλετιτς, Καραγιάννης, Μπερτόγλιο, Μωραϊτης, Γκαρσία

Οι διαιτητές στο ΑΕΚ – Βόλος

  • Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης
  • Α’ Βοηθός: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος
  • Β’ Βοηθός: Γεώργιος Χριστακόγλου
  • 4ος διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας
  • VAR: Ευάγγελος Μανούχος

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X