Γιώργος Τσακίρης: «Καλή χρονιά με την ΑΕΚ στην καρδιά και με τη νίκη...» (VIDEO)

Γιώργος Τσακίρης: «Καλή χρονιά με την ΑΕΚ στην καρδιά και με τη νίκη...» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι διακοπές λόγω εορτών και τα «χρόνια πολλά» τελείωσαν για την ΑΕΚ που στρέφει την προσοχή της στην επανέναρξή των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα με την αυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ επανέρχεται σε φουλ αγωνιστική δράση μετά τις διακοπές των εορτών και μετά τις δύο γκέλες με Παναιτωλικό (2-2) και Πανσερραϊκό (2-2) αντίστοιχα χρειάζεται μόνο νίκη το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στον Βόλο. Και σ’ αυτόν τον στόχο επικεντρώνεται στο σχόλιο της ημέρας στο ENWSI TV και ο αρθρογράφος του enwsi.gr, Γιώργος Τσακίρης.

«Καλή χρονιά με την ΑΕΚ στην καρδιά και με τη νίκη…», είναι ο τίτλος στο σχόλιο της ημέρας από τον Γιώργο Τσακίρη και προφανώς την άποψη συμμερίζονται εντός και εκτός ομάδας.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο του Γιώργου Τσακίρη για την επικαιρότητα της ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X