Δάνδολος στο enwsi.gr: «Να παλέψουμε όλοι για να σωθεί η χρονιά για την ΑΕΚ»

Δάνδολος στο enwsi.gr: «Να παλέψουμε όλοι για να σωθεί η χρονιά για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας πόλο και μιλάει στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μια σημαντική αλλαγή ξεκινάει το 2024 για την ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ, καθώς ο Κωνσταντίνος Δάνδολος επιστρέφει και επίσημα στην τεχνική ηγεσία αναλαμβάνοντας να οδηγήσει το τμήμα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Δάνδολος μόνο ξένος δεν είναι για την ομάδα καθώς είναι ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του τμήματος πόλο της ΑΕΚ και ο άνθρωπος που την οδήγησε από την Γ’ Εθνική στα σαλόνια της Α1 Ανδρών ενώ πανηγύρισε και την συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Πλέον αναλαμβάνει το τμήμα σε μια δύσκολη περίοδο καθώς ο στόχος είναι να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία. Το θετικό είναι πως μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι τον Μάρτιο γεγονός που του δίνει την δυνατότητα να δουλέψει και να προετοιμάσει την ομάδα για το δεύτερο μισό.

«Είμαι πάντα δίπλα στην ΑΕΚ»

Ο ίδιος μιλώντας στο enwsi.gr για αυτή την απόφαση σχολίασε: «Η ΑΕΚ βρίσκεται αυτή την στιγμή σε μια δύσκολη βαθμολογική θέση και η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται αμφίρροπη. Παρόλα αυτά η διακοπή του πρωταθλήματος μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα μας μιας και θα έχει τον χρόνο να ανασυγκροτηθεί τόσο σε επίπεδο αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτής της ψυχολογικής ανασυγκρότησης η διοίκηση αποφάσισε να προβεί σε αλλαγή προπονητή και κλήθηκα εγώ που έχω μια ιστορία στην ομάδα να την βοηθήσω όσο μπορώ.

Η ΑΕΚ είναι για μένα η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και παράλληλα η ομάδα της καρδιάς μου και όταν αποχώρησα είχα πει ότι θα είμαι δίπλα της όταν και εφόσον με χρειαστεί. Έφτασε η στιγμή να προσπαθήσω και εγώ σε συνεργασία με το υπόλοιπο προπονητικό και διοικητικό τιμ να συνδράμω προκειμένου η ομάδα μας να αποφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ΑΕΚ με τραυματισμούς, με κάποια άτυχα αποτελέσματα και με καθημερινά προβλήματα στην εύρεση πισίνας για προπονήσεις αλλά η ομάδα και οι παίκτες έχουν πολλές δυνατότητες και θέλω να πιστεύω πως στο τέλος η ΑΕΚ θα βγει κερδισμένη από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X