Αντετοκούνμπο: «Δεν είναι ωραίο να χάνεις τρεις φορές από την ίδια ομάδα» (VIDEO)

Αντετοκούνμπο: «Δεν είναι ωραίο να χάνεις τρεις φορές από την ίδια ομάδα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Καθόλου ευχαριστημένος δεν δείχνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς (ξανά) από τους Πέισερς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απογοήτευση του για την ήττα των Μπακς από τους Πέισερς εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του.

Οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν την τρίτη τους ήττα σε τέσσερις αγώνες τη φετινή σεζόν από τους Ιντιάνα Πέισερς οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε κακό δαίμονά τους. Και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με δηλώσεις του, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του λέγοντας πως αν δε διορθώσουν τα λάθη τους θα… ξαναχάσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο:

«Δεν ξέρω τι παθαίνουμε με τους Πέισερς… Αν ήξερα, θα το είχαμε διορθώσει. Θα πρέπει να το βρούμε, γιατί μπορεί να τους συναντήσουμε και στα playoffs, ενώ θα τους αντιμετωπίσουμε μεθαύριο στην έδρα τους. Παίζουν γρήγορα, έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας και θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα απέναντί τους. Αυτές οι ήττες μπορούν να μας κάνουν καλύτερους. Θα πρέπει να δούμε το βίντεο και τι μπορούμε να διορθώσουμε. Αν δεν το κάνουμε, μάλλον θα χάσουμε ξανά. Προφανώς δεν είναι ωραίο να χάνεις τρεις φορές από την ίδια ομάδα, αλλά είναι ένα μάθημα για να είσαι σε μεγαλύτερη εγρήγορση, να παίζεις με περισσότερο πάθος και να είσαι πιο προσεκτικός. Μπορεί αυτή η ομάδα να μας κερδίσει για τέταρτη φορά στην regular season και αυτό δεν είναι τυχαίο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X