Τσέλσι: Θέλει τον Ντόβμπικ της Χιρόνα και προσφέρει 40εκ ευρώ

Τσέλσι: Θέλει τον Ντόβμπικ της Χιρόνα και προσφέρει 40εκ ευρώ
Photo Credits: INTIME

Στόχος της Τσέλσι έχει γίνει ο επιθετικός της Χιρόνα Άρτεμ Ντόβμπικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι ψάχνεται για λύση στην επίθεση και έχει στρέψει το βλέμα της στον Άρτεμ Ντόβμπικ.

Η έκρηξη της Χιρόνα στη φετινή La Liga που την έχει οδηγήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει ενθουσιάσει τόσο το ποδοσφαιρικό κοινό, όσο και τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Ο λόγος βέβαια που οι δεύτερες έχουν στρέψει τα ραντάρ τους πάνω στους Καταλανούς δεν είναι τόσο… αθώος. Στο «πρόσωπο» της Χιρόνα άλλωστε πολλές ομάδες βλέπουν μια ιδανική ευκαιρία να αναζητήσουν ποιοτικούς παίκτες σε τιμές που δεν σοκάρουν, με τα πρώτα σχετικά σενάρια να κάνουν την εμφάνισή τους.

Η αρχή έγινε με το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον μετρονόμο των Καταλανών, Αλέις Γκαρθία, και πλέον σειρά παίρνει η Τσέλσι που φαίνεται να βολιδοσκοπεί τον Ουκρανό επιθετικό, Άρτεμ Ντόβμπικ.

Ο 26χρονος έχει εξελιχθεί στο «κανόνι» της Χιρόνα τη φετινή σεζόν με 11 γκολ σε 17 εμφανίσεις και σύμφωνα με τη «Mirror» οι Λονδρέζοι σκοπεύουν να προσφέρουν 40 εκατομμύρια ευρώ για να κλειδώσουν τη μεταγραφή του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X