Ονάνα: «Τα λάθη είναι κομμάτι της προπόνησης»

Ονάνα: «Τα λάθη είναι κομμάτι της προπόνησης»
Photo Credits: INTIME

Ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ, μίλησε για την εμπειρία του στην Premier League, αλλά και για τα λάθη του, τονίζοντας ότι είναι μέρος του ποδοσφαίρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέ Ονάνα:

«Ζω ένα μεγάλο όνειρο. Προέρχομαι από ταπεινή οικογένεια, δεν είχαμε σχεδόν τίποτα. Άρχισα να παίζω με τους φίλους μου στο Καμερούν και δεν περίμενα να έχω τέτοια καριέρα. Δουλεύω σε όλη τη ζωή μου για να είμαι εδώ και είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που εκπροσωπώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φορώ αυτή τη φανέλα που ζυγίζει τόσο πολύ.

Τα λάθη είνα κομμάτι της προπόνησης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγαλύτερος σύλλογος και ο κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες από μένα, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάνοντας κάποια πράγματα καλά, θα χαμογελάσουμε σύντομα όπως έγινε και στην Ίντερ.

Λίγοι πίστευαν σε εμάς πέρυσι αλλά έπειτα δείξαμε τί μπορούσαμε να κάνουμε και είμαι χαρούμενος για αυτά που πετύχαμε. Τώρα, το μέλλον μου είναι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα πρέπει να σηκωθούμε και να τα πάμε καλά. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Οι καλές και οι άσχημες στιγμές δεν διαρκούν για πάντα».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X