Παναθηναϊκός: Σενάρια για Ρεν και Ιωαννίδη στη Γαλλία

Παναθηναϊκός: Σενάρια για Ρεν και Ιωαννίδη στη Γαλλία
Photo Credits: INTIME

Δημοσίευμα από τη Γαλλία αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Ρεν για τον Φώτη Ιωαννίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ γαλλικής ιστοσελίδας, ο τεχνικός της Ρεν, Ζουλιέν Στεφάν έχει ζητήσει την απόκτηση φορ και η ομάδα της Βρετάνης ενδιαφέρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Στην ατζέντα της Ρεν φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη σύμφωνα με ρεπορτάζ του «jeunesfooteux.com». Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «ο Στεφάν θα ήθελε να αποκτηθεί τον χειμώνα ένας εξτρέμ και ένας φορ ικανός να βάζει γκολ». Κάπου εκεί γίνεται λόγος για τον Λουντοβίκ Αζόρκ της Μάιντς που είχε συνδεθεί πρόσφατα με τη Ρεν για να ακολουθήσει αυτό του Ιωαννίδη.

«Ο αθλητικός διευθυντής της Ρεν, Φλοριάν Μορίς έλεγξε το όνομα ενός παίκτη που έχει δει σε δράση φέτος η ομάδα», υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα. «Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Ρεν ενδιαφέρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη. Σε ηλικία 23 ετών, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε ένα καλό πρώτο μέρος της σεζόν με την ελληνική ομάδα. Σκόραρε 2 φορές κόντρα στη Ρεν στο Europa League, ενώ έχι πετύχει 14 γκολ έχοντας και 4 ασίστ σ’ όλες τις διοργανώσεις», τονίζεται στο ρεπορτάζ.

Για να επισημανθεί εν συνεχεία ότι είναι το προφίλ του επιθετικού που ταιριάζει στον Στεφάν, αλλά «το πρόβλημα είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι απρόθυμος να πουλήσει τον Φώτη Ιωαννίδη του οποίου το συμβόλαιο έχει διάρκεια έως το 2027. Η Ρεν θα πρέπει επομένως να βάλει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι για να ελπίζει να πείσει τον σύλλογο της Αθήνας».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X