Το… ρεβεγιόν του enwsi.gr – Οι αναμνήσεις από το ’23 και οι προσδοκίες για ένα καλύτερο 2024! (VIDEO)

Το… ρεβεγιόν του enwsi.gr – Οι αναμνήσεις από το ’23 και οι προσδοκίες για ένα καλύτερο 2024! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τσίλης, Καπετανάκος, Αρναούτογλου, Βούλγαρης, Λούπος, Τσακίρης, Τσίμπος και Καζαντζόγλου σε σπέσιαλ πρωτοχρονιάτικο VIDEO!

Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά. Το 2023 μας αφήνει πίσω με τις πιο όμορφες αναμνήσεις για την ΑΕΚ, το 2024 έρχεται με τις πιο υψηλές προσδοκίες για την Ενωση. Είναι μέρες γιορτινές, γεμάτες χαμόγελα και ελπίδα. Και το enwsi.gr, το αγαπημένο σας «στέκι», η δική σας βασική πηγή ενημέρωσης, μπαίνει στο κλίμα των ημερών.

Η καλύτερη ομάδα αρθρογράφων της «κιτρινόμαυρης» ενημέρωσης κάνει… ρεβεγιόν και σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό VIDEO αφιερωμένο σε όλους εσάς. Γεμάτο με όμορφες στιγμές και εκπληκτικές αναμνήσεις για το χρόνο που φεύγει, πλημμυρισμένο από συναισθήματα και υψηλές προσδοκίες για το χρόνο του έρχεται.

Όλα αυτά και άλλα πολλά, σε ένα σπέσιαλ VIDEO με την αγάπη και την εκτίμηση όλων των συντελεστών. Από εμάς για όλους εσάς, με τις καλύτερες ευχές για να γίνουν πράξη όσα επιθυμείτε.

Το… ρεβεγιόν του enwsi.gr – Οι αναμνήσεις από το ’23 και οι προσδοκίες για ένα καλύτερο 2024!

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X