Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκλεισε το 2023 ως πρώτος σκόρερ και έστειλε το μήνυμα του: «Θα σας ενημερώσω, όταν τελειώσει»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκλεισε το 2023 ως πρώτος σκόρερ και έστειλε το μήνυμα του: «Θα σας ενημερώσω, όταν τελειώσει»
Photo Credits: INTIME

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλείνοντας το 2023 ως ο πρώτος σκόρερ παγκοσμίως

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πρώτος σκόρερ για το 2023 και έστειλε το μύνημα του σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να αποσύρεται.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκλεισε το 2023 πετυχαίνοντας το 54ο γκολ του και επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο πρώτος σκόρερ σε αυτό το ημερολογιακό έτος. Ο πολύπειρος επιθετικός αφού υπέγραψε την επιστροφή της Αλ Νασρ και το ρεκόρ του στο σκοράρισμα έστειλε μια… σοβαρή προειδοποίηση…

«Είμαι χαρούμενος. Σκόραρα πολλά γκολ. Θέλω να το ξανακάνω. Το 2024 θέλω να είμαι ξανά ο πρώτος σκόρερ στον κόσμο». Στη συνέχεια, μέσω social media έστειλε ένα ακόμα πιο ξεκάθαρο μήνυμα: «Θα (σας) πω όταν τελειώσει! Ευχαριστώ, ομάδα!».

Το μήνυμα του CR7 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκάλεσε αίσθηση και πρώην συμπαίκτες του όπως ο Λούκας Βάθκεθ και ο Χάμες Ροντρίγκες θέλησαν να του απαντήσουν, με το γνωστό emoji με την κατσίκα, παραπέμποντας στον καλύτερο όλων των εποχών (GOAT).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X