Serie A: Νίκη (1-0) για την Γιούβε κόντρα στην Ρόμα - Ξόρκισε το κακό της Σασσουόλο η Μίλαν

Serie A: Νίκη (1-0) για την Γιούβε κόντρα στην Ρόμα - Ξόρκισε το κακό της Σασσουόλο η Μίλαν
Photo Credits: INTIME

Με γκολ του Αντριέν Ραμπιό η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 της Ρόμα και μείωσε την διαφορά στους 2 βαθμούς από την Ίντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 της Ρόμα στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Serie A και έκλεισε ιδανικά το 2023.

Εκμεταλλευόμενη δε την «γκέλα» της Ίντερ από την Τζένοα θα μπει στο 2024 ως δεύτερη στη σε απόσταση δυο βαθμούς από τους πρωτοπόρους Νερατζούρι (45-43).

Οι Μπιανκονέρι έφτασαν το αήττητο σερί τους στο Καμπιονάτο στα 13 ματς, έχοντας δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Από την πλευρά τους οι Τζιαλορόσι είναι 7οι με 28 βαθμούς όσους έχει και η Νάπολι και είναι στο -1 από την Αταλάντα και στο -3 από την Μπολόνια.

Οι Ροσονέρι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν την πρώτη τους ευκαιρία μόλις στο 4ο λεπτό. O Κριστάντε έπιασε σουτ στην κίνηση μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Βλάχοβιτς και κατέληξε στο δοκάρι της Γιουβέντους. Στο 12′ ο Βλάχοβιτς βρήκε χώρο, κουβάλησε την μπάλα, πάτησε περιοχή και εκτέλεσε άστοχα, ενώ επτά λεπτά αργότερα (19′) η προσπάθεια του Σέρβο φορ σταμάτησε στα σώματα.

Οι Ρωμαίοι είχαν δεύτερη μεγάλη φάση στο 31′, όταν ο Ντιμπάλα με φανταστικό τελείωμα από το όριο της περιοχής σημάδεψε τη ρίζα του δοκαριού. Από την πλευρά της η Γιούβε έφτασε κοντά στο γκολ στο 43′. Ο Κόστιτς έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και ο Εντικά έδιωξε εντυπωσιακά με κεφαλιά πάνω στη γραμμή.

Η Γιούβε ευτύχησε να βρει γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 47’΄ο Βλάχοβιτς έσπασε την μπάλα στον Ραμπιό με φανταστικό τακουνάκι και ο Γάλλος χαφ με πλασέ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Πατρίσιο για το 1-0.

Η συνέχεια κύλησε σε στυλ… Αλέγκρι. Οι γηπεδούχοι άφησαν την μπάλα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι περιορίστηκαν σε μια ανούσια κατοχή. Στο 67′ ο Παρέδες σούταρε από το ημικύκλιο και η μπάλα κόντραρε στα σώματα. Στο 71′ ο Ντιμπάλα πλάσαρε εκτός περιοχής, έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε ο Σέζνι και στο 82′ ο Μπρέμερ έδιωξε με το κεφάλι το εκτός περιοχής πλασέ του Κριστιάντε.

Μόνη στην τρίτη θέση της Serie A θα παραμείνει η Μίλαν, μετά το πέρας της 18ης αγωνιστικής. Οι «ροσονέρι» δυσκολεύτηκαν αρκετά στο «Σαν Σίρο» απέναντι στη Σασουόλο, αλλά ο Κρίστιαν Πούλισικ έδωσε τη λύση στο 59΄ και, έστω και με το «φτωχό» 1-0, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς και διατηρείται στην τριάδα, στο -9 από την πρωτοπόρο Ιντερ.

Στο μεταξύ, η ουραγός Σαλερνιτάνα πήρε νίκη ελπίδας με 1-0 επί της Βερόνα στο «Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι», χάρη σε γκολ του Τσάουνα στο 48΄, αυξάνοντας περαιτέρω τους… μπελάδες για την Ελλάς, την οποία πλησίασε σε απόσταση δύο βαθμών.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X