«Θετικός ο Κουρμπέλης για τον Ολυμπιακό» - Τι λένε οι Τούρκοι για τη στάση της Τράμπζονσπορ

«Θετικός ο Κουρμπέλης για τον Ολυμπιακό» - Τι λένε οι Τούρκοι για τη στάση της Τράμπζονσπορ
Photo Credits: INTIME

Δεδομένη θεωρείται στην Τουρκία η αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη από την Τράμπζονσπορ. Τι λένε για την πρόταση του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεδομένη θεωρείται στην Τουρκία η αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη από την Τράμπζονσπορ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τους γείτονες να μην αποκλείουν τον επαναπατρισμό του στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «trabzonx.com» που ασχολείται με την επικαιρότητα της ομάδας της Τραπεζούντας και όχι μόνο, ο Κουρμπέλης θέλει και ο ίδιος να αποχωρήσει από τους άλλοτε πρωταθλητές Τουρκίας, καθώς δεν έχει χρόνο συμμετοχής. Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι «ο έμπειρος μέσος που είναι 30 ετών, θέλει να παίξει ποδόσφαιρο μετά απ’ αυτή την ηλικία και δεν τον ενδιαφέρον μόνο τα χρήματα. Θέλει να αγωνιστεί και να το απολαύσει».

Και κάπου εκεί στο ρεπορτάζ μπαίνει ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Κουρμπέλης έχει αλλάξει ελάχιστες ομάδες. Και εν συνεχεία επισημαίνεται το εξής: «Αναφέρεται πως ο Κουρμπέης ήταν θετικός στην πρόταση που έλαβε από τον Ολυμπιακό, μία από τις σημαντικές ομάδες της χώρας του, καθώς δεν μπορούσε να αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα της μέχρι τώρα σεζόν και συνήθως καθόταν στον πάγκο».

Και καταλήγοντας στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι «δηλώνοντας πως θέλει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο μετά από αυτό το στάδιο και όχι τα χρήματα, ο Κουρμπέλης είναι βέβαιο ότι θα έχει μια σύντομη ζωή στην Τράμπζον. Το επιτελείο της Τράμπζον χαιρετίζει επίσης την αποχώρηση του Έλληνα παίκτη».

Πηγή: sdna.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X